Airofit

V 8 TEDNIH POVEČAJTE USPEŠNOST DO 8 %

Airofit z mobilno aplikacijo

Kaj je Airofit?

Airofit je sistem za dihalni trening, ki s preizkušenimi dihalnimi vajami izboljša delovanje športnikov. Ne glede na to, ali tečete, kolesarite, plavate ali preprosto želite doseči boljše počutje, vam bo izboljšani dihalni sistem koristil. Odlično je to, da bo trajalo le 10 minut na dan, saj je Airofit zasnovan za ločeno uporabo od drugih telesnih dejavnosti.

Kako Airofit deluje?

Dihalni trener Airofit ima koleščke, ki nudijo upor in ki zagotavljajo nastavljiv omejen pretok zraka. Ta odpor povzroča utrujenost v vaših dihalnih mišicah, ki se nato kompenzira z rastjo mišičnega tkiva, zaradi česar postanejo dihalne mišice močnejše, hitrejše in učinkovitejše.

Airofit se poveže z vašim pametnim telefonom, kar vam omogoča povratne informacije v realnem času, usmerjanje in možnost spremljanja napredka. Mobilna aplikacija je sestavljena iz različnih programov vadbe, ki so usmerjeni v različna področja vašega dihanja, kot so dihalna moč, vitalna zmogljivost in anaerobni prag.

Omogočamo, da svet lažje zadiha!

IDEJA, KI SE SKRIVA ZA AIROFITOM

Katera je prva misel, ki se vam porodi po uničujočem treningu, ko ste popolnoma zadihani? Običajno je, da bi morali več delati, biti v boljši formi. Upajmo, da s tršim delom na koncu ne boste ostali brez sape. Prav to smo imeli v mislih.

V tem morda tiči zrno resnice, a na žalost je ta logika napačna. To je boj proti simptomom, namesto da bi težavo obravnavali v njenem bistvu. Po odkritju dihalnega treninga in spoznanju o neverjetnih rezultatih smo se odločili, da ga omogočimo vsem športnikom po celem svetu.

ZA KOGA TO POČNEMO?

Če citiramo ustanovitelja Christiana, želimo svetu omogočiti boljše dihanje. Lepota Airofita je v tem, da ga lahko in bi ga moral uporabljati kdorkoli – od olimpijskih športnikov do amaterjev, ki želijo le postati boljša različica svojega trenutnega jaza.

Toda naše poslanstvo se tu ne konča. Športniki niso edini, ki dihajo. Airofit je tu, da vam izboljša kakovost življenja. Ne glede na to, ali se ukvarjate s športom, ali vam zmanjka sape, ko hodite po stopnicah, ali imate astmo ali KOPB, to počnemo za vas.

Airofit je za vsakogar.

TRENIRAJTE SAMO 3-5 MINUT NA DAN

Airofit je zasnovan za uporabo, ločeno od katere koli druge telesne dejavnosti.

Zdaj lahko uporabite svoj prosti čas, da še naprej izboljšujete svojo izvedbo.

PERSONALIZIRANE IZKUŠNJE IN IZKUŠNJE NA PODLAGI PODATKOV

Ves trening Airofit je namenjen VAM. Vsako vadbo prilagodimo vam glede na vašo starost, spol, velikost in fizične sposobnosti.