Predstavitev podjetja in kontakt

Dolgi Naziv: SEMOS, servis elektromedicinske opreme, trgovina in storitve d.o.o.
Krajši naziv: SEMOS d.o.o.
Naslov: Opekarniška cesta 15A, Celje, 3000 Celje
Direktor: Samo Sovinc

Matična številka: 5582078000
Davčna številka: SI 38530317
Davčni zavezanec: Da
Transakcijski račun: SI56 0510 0801 5290 005 (ABANKA d.d.)
Pravnoorganizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Datum vpisa subjekta v sodni register: 1.6.1995

 

 

Zavedamo se, da pri dobavitelju medicinske opreme ne iščete le kakovostnih apartov, pripomočkov in potrošnega materiala.

Potrebujete zanesljivega partnerja, ki bo

  • prepoznal vaše potrebe, vam svetoval pri izboru izdelka, pomagal pri urejanju financiranja in
  • vam hkrati stal ob strani tudi po nakupu, celotno obdobje uporabe aparata: s tehnično podporo, informacijami in izobraževanjem ter učinkovitim servisom.

Več kot 25 let izkušenj, stotine rednih zadovoljnih strank, samo priznane in preverjene blagovne znamke nam omogočajo, da je vaš zanesljiv partner lahko prav naša ekipa strokovnjakov.

 

 

Ko boste potrebovali servis naprave, kupljene pri nas, ne boste nikoli slišali, da rezervnih delov ali tehnične podpore, ni mogoče dobiti. Tudi po poteku garancije.

 

Začetki

Naši začetki segajo v leto 1995. Današnje ime podjetja Semos d.o.o. izhaja iz podjetja Semos Servis Elektro Medicinske Opreme Sovinc.

Naš takratni cilj je bil izvajanja servisnih storitev na področju medicinskih aparatov in pripomočkov.

Leta 2004 smo se začeli ukvarjati tudi s prodajo le-teh, saj smo v tem času pridobili ogromno znanja, tudi o tem, katere znamke medicinskih pripomočkov so vrhunske kakovosti.

To, pa je poleg zanesljivega servisa našim strankam najpomembneje.

Kot podjetje, ki je že dolgo prisotno na trgu medicinske in kozmetične opreme in z veliko izkušnjami na servisnem področju, se namreč zavedamo, kako zelo razočarane so lahko stranke, kadar kupijo izdelek, nato pa po izteku garancijskega roka zanj ne dobijo več rezervnih delov in ostale tehnične podpore.

Zagotavljamo vam, da z našimi izdelki ne boste imeli podobnih težav, saj vam ponujamo samo naprave, s katerimi imamo dolgoletne izkušnje s področja prodaje ter tudi servisa in prav v tem se razlikujemo od konkurence.

 

Redno servisiranje in vzdrževanje izdelkov je ključnega pomena

»Po našem prepričanju je dobro poznavanje izdelka ter redno servisiranje in vzdrževanje ključnega pomena za optimalno delovanje vsake naprave, kateri se s tem poveča tudi življenjska doba. To je nesporno dokazano pri avtomobilih, enako pa velja tudi v medicini, kozmetiki ter na ostalih področjih, kjer se uporabljajo kakršne koli naprave ali stroji. Vse našteto se dolgoročno odraža v zmanjševanju stroškov popravil in večjem zadovoljstvu naših in vaših strank, kar pa je v poslu najbolj pomembno,« svojo vizijo in več kot 25-letno uspešno delovanje podjetja obrazloži naš direktor Samo Sovinc.

 

SEMOS ekipa

Samo SOVINC, direktor
E-naslov: samo@semos.si
Telefonska številka: 031 726 814

 

Monica TISNIKAR, vodja administracije
E-naslov: monica@semos.si
Telefonska številka: 031 707 522

 

Mateja SOVINC, vodja projektov
E-naslov: mateja@semos.si
Telefonska številka: 041 726 805

 

Aleš GRADIŠNIK, serviser
E-naslov: ales@semos.si
Telefonska številka: 041 615 050

 

Jakob GOLOB, fizioterapevt
E-naslov: jakob@semos.si
Telefonska številka: 051 275 222