Predstavitev podjetja

Semos d.o.o. je vaš zanesljiv partner, ki nudi celotno podporo: od svetovanja pri izbiri pravega aparata za vaše potrebe, izobraževanje kadra, ureditve financiranja, do celotnega servisa in tehnične podpore po nakupu aparata, pozabili pa nismo tudi na zagotavljanje potrošnega materiala in originalnih rezervnih delov aparatov.

Semos d.o.o. pravzaprav izhaja iz podjetja Semos servis elektro, ustanovljeno leta 1995, takrat s ciljem izvajanja servisnih storitev na področju medicinskih aparatov in pripomočkov. Leta 2004 smo se začeli ukvarjati tudi s prodajo le-teh in se v letu 2007 preoblikovali v družbo z omejeno odgovornostjo. Podjetje je vpisano v register dobaviteljev medicinske opreme. Razlog, da smo se odločili trgu ponuditi tudi prodajni program medicinske opreme je, da smo želeli stranki ponuditi celovito ponudbo: svetovanje pri nakupu, pomoč pri financiranju oziroma ureditev financiranja ter celoten servis in tehnično podporo po nakupu aparata oziroma medicinskega pripomočka. Naša ponudba obsega tudi zagotavljanje potrošnega materiala in originalnih rezervnih delov, ki so potrebni za aparate.

Kot podjetje, ki je že dolgo prisotno na trgu medicinske in kozmetične opreme in z veliko izkušnjami na servisnem področju, se zavedamo, kako zelo razočarane so lahko stranke, kadar kupijo izdelek, nato pa po izteku garancijskega roka zanj ne dobijo več rezervnih delov in ostale tehnične podpore. Semos d.o.o. zagotavlja, da z našimi izdelki ne boste imeli podobnih težav, ker prodajamo samo naprave, s katerimi imamo dolgoletne izkušnje s področja prodaje ter tudi servisa in prav v tem se razlikujemo od konkurence.

»Po našem prepričanju je dobro poznavanje izdelka ter redno servisiranje in vzdrževanje ključnega pomena za optimalno delovanje vsake naprave, kateri se s tem poveča tudi življenjska doba. To je nesporno dokazano pri avtomobilih, enako pa velja tudi v medicini, kozmetiki ter na ostalih področjih, kjer se uporabljajo kakršne koli naprave ali stroji.  Vse našteto se dolgoročno odraža v zmanjševanju stroškov popravil in večjem zadovoljstvu naših in vaših strank, kar pa je v poslu najbolj pomembno,« svojo vizijo in več kot 20-letno uspešno delovanje podjetja obrazloži njegov direktor Samo Sovinc.