HiToP® PNP – Visokotonska terapija za vaš dom

Diabetična polinevropatija prizadane kar med 60 do 70 % odraslih sladkornih bolnikov. Gre za postopno naraščajočo motnja živčevja.

Simptomi, po katerih prepoznamo diabetično polinevropatijo so občutek mrzlih nog, mravljicni, občutljivost na dotik, boleče zbadanje, gluhost nog ali celo izguba ravnotežja, občutki stiskanja, obutih nogavic oziroma rokavic, goreče in pekoče bolečine v nogah in rokah.

Poškodbe živcev so trajne, a težave lahko omilimo. Pri zdravljenju diabetične polinevropatije je potrebno najprej urediti diabetes – z zdravo prehrano, izogibanju alkohola, gibanjem in jemanjem vitaminov B-kompleksa.

Že poškodovanih živcev žal ne moremo obnoviti, lahko pa zdravimo diabetično polinevropatijo – preprečujemo njen napredek oziroma vsaj omilimo prisotne bolečine in simptome.

Zdravljenje največkrat poteka z različnimi zdravili, ki pa imajo neprijetne stranske učinke.

Strokovnjaki so s pomočjo študij ponudili boljšo in učinkovitejšo rešitev: visokotonsko terapijo. Le ta gre globje kot nizkofrekvenčna elektroterapija in tako vpliva na mišice, živce in celično regeneracijo.

Ker uporablja visokotonske frekvence, med 4000 in 32000 Hz (medtem ko nizkofrekvenčna terapija doseže le 200, srednjefrekvenčna pa do 4000 Hz) omogoča, da v telo vnašamo več energije.

Energija, ki jo vnesemo v telo, aktivira in poživi telesne celice, tkiva zanihajo, s spodbujeno celično izmenjavo pa lajšamo bolečine. VIsokotonska terapija tudi izboljša občutljivost na inzulin, pomaga pri zmanjševanju telesne teže, nima pa nobenih neželenih stranskih učinkov.

»Visokotonska terapija je bolnikom prijetna. Večina jih med terapijo zaspi, po terapiji pa se počutijo osveženo, kot po dolgem sprehodu. Učinek se pogosto začne že po prvi terapiji, praviloma pa med prvima dvema tednoma zdravljenja, ob rednih, vsaj treh obravnavah na teden. Edini aparat za visokotonsko terapijo na tržišču je HiToP – High Tone Power Therapy. Tudi sama to terapijo v zasebni fizioterapiji s pridom uporabljam in poročam lahko o navdušujočih rezultatih, ki samo potrjujejo zgoraj navedena dejstva. Vsekakor vsem priporočam, da izkoristite priložnost in se seznanite s to novostjo in jo tudi čim prej uporabite v praksi.« Natalija Mrevlje, dipl. fizioterapevtka

Najboljša rešitev za izvajanje visokotonske terapije je aparat HiTop, ki ga lahko kupite ali si ga preprosto izposodite. Pri tem vam nudimo celotno informacijsko in tehnično podporo. Za več informacij smo vam na voljo tudi na info@semos.si

Dobro je vedeti – Katero dodatno opremo dobim poleg HiToP® PNP?

Za smiselno in pravilno uporabo HiToP® PNP potrebujete poleg naprave tudi dodatno opremo, ki je vključena v preizkusni mesec.

Ta vključuje:

  • Povezovalni kabel
  • Elektrode Easy-Fix (4x)
  • Fiksirni elastični trak (4x)
  • Kontaktno razpršilo
  • Navodila za uporabo

Preprosta uporaba

Preprosta in enostavna

uporaba v lastni dnevni sobi

Inovativna visokotonska terapija

Inovativna visokotonska terapija

za uporabo pri nevropatskih motnjah

 

v domačem okolju

Prihranite si dolge čakalne dobe in

HiToP® PNP zelo enostavno preizkusite v domačem okolju

 

Izkoristite napredni razvoj visokotonske elektroterapije

Izkoristite napredni razvoj visokotonske elektroterapije