HITOP APARAT 191

HiToP® PNP (Za najem)

Protibolečinski aparat za domačo uporabo pri polinevropatski bolečini v primeru diabetesa.

Je visokofrekvenčni aparat, ki je bil razvit za optimalno mišično stimulacijo v primeru diabetične polinevropatije s specifičnimi oblikami tokov in parametri.

 

Vas mučijo občutek gluhosti, mravljinčavost, izguba občutka temperature in zbadajoča bolečina?

HiToP TERAPIJA PRI DIABETESU TIPA II VAM BO OLAJŠALA TEŽAVE!

“Redna uporaba HiToP HTEMS elektro stimulacije je zelo uspešna terapija pri lajšanju simptomov diabetične polinevropatije! (mravljinčenje, prekoč občutek, gluhost in bolečino)”. Priporoča DAMJAN JUSTINEK, dr.med.,spec.int.med

Simptomi se zmanjšajo tudi do 60 %.

Pred naročilom najema naprave obvezno preverite zasedenost želene naprave!

Hvala za razumevanje.

Šifra: 01683 Kategorija:

Opis

PREPRIČLJIVI REZULTATI KLINIČNIH ŠTUDIJ kažejo na učinkovitost visokotonske terapije v primeru diabetično pogojene nevropatije.

IZKORISTITE PREDNOSTI ENOSTAVNE UPORABE KAR DOMA in se znebite občutka gluhosti, mravljinčavosti, izgube občutka temperature in zbadajoče bolečine.
Pacientom z diabetesom tipa II se pogosto počasi razvijejo bolezni, ki so posledica diabetesa.

Ena od teh je diabetična polinevropatija.

Mnogi trpijo za bolezenskimi spremembami živcev, ki se najprej pokažejo v stopalih in nogah. K tipičnim težavam spadajo izguba površinske senzibilitete, občutek gluhosti, mravljinčavost, izguba občutka temperature in zbadajoča bolečina.

Imate tovrstne težave? Ne morete spati? Jemljete močna zdravila? Vas je bolečina že povsem ohromila? Zdaj lahko to spremenite!

Morda tovrstnih težav še ne opazite, ker ste še v zgodnjem stadiju bolezni? Morate se zavedati, da vas zgodnje odkritje bolezni lahko obvaruje pred hudimi posledicami, kot so diabetično stopalo in amputacija prstov.

Je vaš zdravnik potrdil nevropatijo?

Ne bodo vam pomagala samo zdravila. Z visokotonsko terapijo se lahko nevropatske težave učinkovito in ciljno lajšajo, brez stranskih učinkov.

Nemški diabetični center (prof. dr. Stephan Martin): občutki gluhosti v nogah so izginili pri 100 % pacientov, močne bolečine so bile olajšane pri 69 % pacientov, vrednost HbA1c se je znižala, kot tudi telesna teža za 1,4 kg v šestih tednih.

Univerzitetna klinika Heidelberg (prof. dr. Peter P. Nawroth): pri 65 % udeležencev študije se je znatno zmanjšala bolečina in nemirnost nog. Ob tem je bilo opaženo, da se je relativno izboljšal kapilarni krvni obtok.

Univerza Würzburg (prof. dr. August Heidland): pri 73 % udeležencev študije se je zmanjšala gluhost, mravljinčavost in pekoča bolečina , tudi motnje spanja so se z visokotonsko terapijo zmanjšale.

Zahodnonemški diabetični in zdravstveni center (prof. dr. Stephan Martin): 414 udeležencev študije je uporabljalo aparat HiToP® PNP , ki je namenjen uporabi visokotonske terapije doma. Pri 88,4 % diabetičnih pacientov so se znatno zmanjšale polinevropatske težave in s tem tudi motnje spanja.

Vedno več pacientov s poškodbami živcev odkriva prednosti visokotonske terapije. Obravnava s HiToP® PNP aparatom, ki je namenjen domači uporabi (diabetes), je morda tudi za vas najenostavnejša in udobna rešitev, da si nevropatske bolečine in težave učinkovito ter dolgoročno olajšate.

Udeleženci znanstvene raziskave so bili ljudje z diabetesom tipa II. Učinkovitost terapije za to skupino ljudi je tako medicinsko potrjena. V praksi pa se je izkazalo, da ta terapija pomaga tudi drugim ciljnim skupinam.

Poleg lajšanja bolečine, prihaja preko aktivirane izmenjave snovi do izboljšane občutljivosti za insulin, kot tudi do zmanjšanja telesne teže za 1,4 kg / mesec.

Za trajen učinek zadovoljujejo minimalno tri terapije tedensko, vsaka traja minimalno 30 minut.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta terapije

Elektroterapija

Trenutno še ni nobenega mnenja.