Izdelki za VETERINO

Za odločitev katere znamke vključiti v našo ponudbo imamo najstrožje kriterije. 25 let izkušenj nam pri takšnih odločitvah zelo pomaga.
Glavno vodilo je vedno vaše zadovoljstvo. Zato poleg vrhunskih izdelkov skrbimo tudi za učinkovito tehnično podporo, izobraževanja in vedno zanesljiv servis.

Vsi aparati in pripomočki v tej kategoriji so namenjeni veterinarjem in preizkušeno poskrbijo za učinkovite terapije na manjših in večjih živali.

Jana Gams

Minilo je že eno leto odkar v našem centru za veterinarsko rehabilitacijo in hidroterapijo Dogs4motion uporabljamo K-laser Cube 4 Vet 2.0. S tem aparatom sem se prvič srečala med lastno prakso na kliniki v Belgiji, danes pa nam poleg podvodne steze za hidroterapijo predstavlja nepogrešljiv del opreme za izvajanje veterinarske fizioterapije. Uporabljamo ga za zmanjšanje vnetja, bolečin in pospešitev celjenja po operacijah, ob poškodbah, mišičnih napetostih ter akutnih ali kroničnih stanjih kot so težave s kolki, hrbtenico ali ostalimi sklepi. V enem letu sva s sodelavko Evo s pomočjo K-laser Cube 4 Vet 2.0 izvedli 3083 laserskih terapij, kar je skupaj naneslo 113,5 ur delovanja.

Jana Gams

KONTAKT PRODAJNEGA PARTNERJA

.FELIVET d.o.o.
Nad Dravo 14
2354 Bresternica

info@felivet.si

 

 

Nina CIZEJ, dr.vet.med.
068 627 095

 

Maruša WEITZER, dipl. inž. zoot.
Podpora za slovenski trg
068 627 095

 

 

Maša ŠOLMAN, vet. tehnik
Podpora za hrvaški trg
030 489 777