Hitra in zanesljiva servisna storitev

Poleg svetovanja pri nakupu, pomoči pri financiranju vam nudimo tudi celoten servis in tehnično podporo pri nakupu aparata oziroma medicinskega pripomočka. 

Ponudba obsega tudi zagotavljanje potrošnega materiala in originalnih rezervnih delov, ki so potrebni za aparate. 

Kot podjetje, ki je že dolgo prisotno na trgu medicinske in kozmetične opreme in z veliko izkušnjami na servisnem področju, se zavedamo, kako zelo razočarane so lahko stranke, kadar kupijo izdelek, nato pa po izteku garancijskega roka zanj, ne dobijo več rezervnih delov in ostale tehnične podpore.

Zato zagotavljamo, da se vam kaj takega pri nakupu SEMOS aparatov ne more zgoditi. 

Zakaj servis?

Dobro poznavanje izdelka in redno servisiranje ter vzdrževanje je ključnega pomena za optimalno delovanje vsake naprave, ki se jih tako poveča tudi življenjska doba.

To je nesporno dokazano pri avtomobilih, enako pa velja tudi v medicini, kozmetiki in na ostalih področjih, kjer se uporabljajo kakršnekoli naprave ali stroji. 

Vse našteto se dolgoročno odraža v zmanjševanju stroškov popravil in večjem zadovoljstvu naših in vaših strank, kar pa je v poslu najbolj pomembno. 

 

Za naročila servisov in popravil smo vam na voljo na naslednjih kontaktih:

Mateja Sovinc
mateja@semos.si
041 726 805

Za tehnična vprašanja:

Aleš Gradišnik
ales@semos.si
041 615 050

Samo Sovinc
samo@semos.si
031 726 814

    Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za obdelavo vašega sporočila in/ali izdelavo ponudbe. Podjetje Semos d.o.o. se zavezuje, da podatkov ne bo posredovalo tretjim osebam ter da bodo le ti varovani v skladu z veljavno zakonodajo.