HiToP® PNP

Protibolečinski aparat za domačo uporabo pri polinevropatski bolečini v primeru diabetesa.

Je visokofrekvenčni aparat, ki je bil razvit za optimalno mišično stimulacijo, v primeru diabetične polinevropatije, s specifičnimi oblikami tokov in parametri.

Vas mučijo občutek gluhosti, mravljinčavost, izguba občutka temperature in zbadajoča bolečina?

HiToP TERAPIJA PRI DIABETESU TIPA II VAM BO OLAJŠALA TEŽAVE!

“Redna uporaba HiToP HTEMS elektro stimulacije je zelo uspešna terapija pri lajšanju simptomov diabetične polinevropatije! (mravljinčenje, prekoč občutek, gluhost in bolečino)”. Priporoča DAMJAN JUSTINEK, dr.med.,spec.int.med

Simptomi se zmanjšajo tudi do 60 %.

 

Opis

HiToP® PNP je visokotonska terapevtska naprava za mišično stimulacijo, ki je namenjena zlasti zdravljenju diabetične polinevropatije.

Pacientom z diabetesom tipa II se pogosto počasi razvijejo bolezni, ki so posledica diabetesa. Ena od teh je diabetična polinevropatija. Mnogi trpijo za bolezenskimi spremembami živcev, ki se najprej pokažejo v stopalih in nogah. K tipičnim težavam spadajo izguba površinske senzibilitete, občutek gluhosti, mravljinčavost, izguba občutka temperature in zbadajoča bolečina.

Visokotonska terapija sloni na prepričanju, da izmenjavo snovi ne izboljša le aktivno gibanje (šport), temveč tudi pasivno v obliki zunanje električne mišične stimulacije. Ob tem učinkuje visokotonska terapija drugače kot klasična elektroterapija (TENS): V globino, direktno na mišico, kjer proizvede intenzivno in s tem učinkovito a prijetno kontrakcijo. Poleg tega podpirajo visokotonske frekvence med 4000 in 32000 Hz biokemične in bioelektrične procese v celici in s tem olajšajo izmenjavo snovi.

Protibolečinski aparat za domačo uporabo pri polinevropatski bolečini v primeru diabetesa. Je visokofrekvenčni aparat, ki je bil razvit za optimalno mišično stimulacijo v primeru diabetične polinevropatije s specifičnimi oblikami tokov in parametri.

Medtem ko je elektroterapija v konvencionalnem smislu znana in preizkušena že več kot 150 let, je nova visokofrekvenčna terapija bistveno napredovala od le te. Bistvena prednost nove terapije je udobje pacienta, kot tudi boljša učinkovitost delovanja.

Visokofrekvenčna terapija s frekvenco 4 – 32 kHz ustreza fiziološkim danostim človeka. Na eni strani so fiziološki učinki običajne elektroterapije, na drugi strani pa so bistveni izzvani učinki visokofrekvenčne terapije.

Z večjo dano celično frekvenco nastajajo v tkivu vibracije, ki olajšajo izmenjavo snovi. Na ta način se v primerjavi z konvencionalno elektroterapijo v telo vnese znatno več energije. Mitohondriji , elektrarne celic, rastejo številčno, kakor tudi po velikosti. Pacient občuti stalno – dolgotrajo vitalnost.

Poleg tega pozitivnega vpliva se s to obliko terapije doseže tudi posebej temeljita in izrazita mišična kontrakcija, ki pri uporabniku ne izzove nikakršnih neprijetnih občutkov.

Podjetje Gbo je v sodelovanju z G. Dr. H.-U. May., ki je na podlagi svojih dolgoletnih izkušenj v elektroterapiji in njegovim znanjem uspel fiziološke in bioelektične procese v človeškem telesu logično razviti oz. nadgraditi srednjofrekvenčno obliko terapije, ustvarilo novo generacijo elektroterapije.

 

Študije so pokazale, da je ta metoda učinkovitejša od konvencionalne elektroterapije:

Kanali en kanal
Zaslon LCD
Izhodna frekvenca 4096-32768 Hz
Modulacija 20 Hz
Trajanje obravnave 1-90 min
Napetost 115/230 V, 50/60 Hz
Moč max. 100VA
Razred zaščite I (IEC 601-1)
Stopnja zaščite BF (IEC 601-1)
Aparaturni razred II a
Mere 6x23x32 cm
Teža 3,7 kg
Garancija 24 mesecev

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta terapije

Elektroterapija

Trenutno še ni nobenega mnenja.