NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

Kako in kdaj uporabljam Airofit?

Airofit je zasnovan za uporabo ločeno od katere koli druge telesne dejavnosti. To pomeni, da lahko Airofit uporabljate kadarkoli imate čas – pred spanjem, v službi, po telovadbi ali kadarkoli vam najbolj ustreza.

Vadba poteka s pametnim telefonom, ki je pred vami, saj vas bo aplikacija skozi vsako vajo vodila prek povratnih informacij v realnem času in s pomočjo vizualizacije podatkov.

V čem se Airofit razlikuje od drugih trenerjev za dihanje?

Airofit je prvi in ​​edini resnično pameten trener za dihanje na trgu. Vemo, da en program ne ustreza vsem, zato so vsi programi usposabljanja Airofit prilagojeni VAM – upoštevamo vašo starost, velikost, spol in želje. Airofit meri tudi vašo vitalno kapaciteto pljuč in moč dihalnih mišic. Vse te podatke upoštevamo kot izhodišče za vaše usposabljanje in vam omogočamo, da pravilno začnete in napredujete.

Airofit je tudi edini trener za dihanje, ki presega preprost trening dihalnih mišic (RMT). Obravnavamo tudi druge vidike dihanja, kot so dihalna moč, vitalna sposobnost, anaerobni prag in sprostitev. Zagotavljamo vam, da lahko bolj intenzivno trenirate, hitreje okrevate in – kar je najpomembneje – se bolje odrežete.

Kako naj vem, da Airofit dejansko deluje?

Airofit temelji na neštetih raziskavah na področju dihalnega treninga. Za ogled najpomembnejših raziskovalnih člankov si oglejte naš zavihek Znanost.

Airofit je preizkusilo tudi mednarodno podjetje Medtech AMBU. Po testiranju sistema Airofit na 68 zdravih posameznikih je skupinski trening na najvišjih nastavitvah odpornosti pokazal povprečno izboljšanje zmogljivosti za 15 % v okviru običajnega Cooperjevega tekaškega testa.
Celotno raziskavo si oglejte tukaj.Uporabnikom ponujamo 45-dnevno garancijo na zadovoljstvo, v okviru katere lahko preizkusite Airofit in si sami ogledate rezultate. Če vam ni všeč ali ne verjamete v prihodnje izboljšave, bomo z veseljem opravili postopek vračila in vam v celoti vrnili kupnino.

Ali lahko Airofit pomaga, če imam astmo?

Ko je Airofit razvil AMBU, je bil prvotno zasnovan kot pripomoček za astmo in KOPB. Znano je, da dihalni trening pomaga pri simptomih astme.

Pri astmatikih je raznolikost dihalnih količin zelo pogosta – njihove dihalne mišice delujejo daleč od optimalne zmogljivosti. Zato so neaktivni in povzročijo dispnejo/zadihanost. To je najbolj očitno med vadbo, zato zapravite še več energije samo za dihanje.

Podjetje Airofit sodeluje z več astmatiki in njihove povratne informacije so odlične – od lažjega vdihavanja zdravil za astmo do popolnega izginotja simptomov. Toda obstaja veliko različnih vrst in stopenj astme, zato toplo priporočamo, da se glede dihalnega treninga najprej posvetujete s svojim zdravnikom.

Ali obstaja starostna omejitev za uporabo zdravila Airofit?

Uporaba zdravila Airofit ni starostno omejena. Toda mobilna aplikacija ne omogoča registracije, če ste mlajši od 13 let. To je zato, ker se vaši rezultati merijo v primerjavi s povprečjem posameznika iste starosti – kvantitativnih dihalnih podatkov o otrocih, mlajših od 13 let, preprosto ni. Sicer lahko še vedno uporabljate Airofit in vse njegove funkcije, če ste mlajši, vendar bodo podatki primerjani s 13-letnikom.

Če ste mlajši od 15 let, toplo priporočamo trening pod nadzorom odraslih.

Kako pogosto naj uporabljam Airofit?

Priporočamo, da začnete trenirati dvakrat po 5 minut vsak dan. Ugotovili smo, da je dvakrat 10 minut na dan optimalni urnik treninga, vendar je primerno, da do tega pridete postopno.

Vaše dihalne mišice so samo še ena mišična skupina. Vedno morate ‘poslušati’ svoje telo. Če postane trening preveč intenziven, si vzemite odmor.

Kaj dobim za svoj denar?

V ceno sta vključena trener za dihanje Airofit in mobilna aplikacija z vsemi prihodnjimi posodobitvami, ki je sestavljena iz programov za usposabljanje in treningov, ki so jih zasnovali strokovnjaki. Ni skritih ali dodatnih mesečnih stroškov!

Embalaža Airofit vključuje tudi hiter vodnik in polnilni kabel.