Knjiga ENTHESIOPATHIES II, Ulrich Dreisilker

48,00

“Enthesiopatije II: Zdravljenje tendinopatij z radialnimi udarnimi valovi” dr. Ulricha Dreisilkerja je šesta publikacija v seriji “Terapija udarnih valov v praksi”. Zdravnikom, fizioterapevtom in športnim znanstvenikom ponuja dragocene nasvete in predloge za vsakodnevno delo s pacienti.

Knjiga je v angleškem jeziku. Za knjigo v nemščini nam pišite na info@semos.si

Opis

Enthesiopathies II “vsebuje informacije o indikacijah in priporočilih za terapevtsko zdravljenje z radialnimi udarnimi valovi v obsežnem praktičnem delu.

Številne barvne ilustracije in grafike prispevajo k boljšemu razumevanju in ponazoritvi posameznih primerov.

V knjigi so tudi pomembne osnovne informacije: Zajete teme vključujejo mehanizem delovanja udarnih valov, diagnostično sonografijo, učinke mehaničnega vpliva na mišično-tetivni kompleks in kontraindikacije.

V zaključnem delu so v posebnem poglavju podrobno opisane dodatna priporočila za terapijo z udarnimi valovi.

Avtor dr. Ulrich Dreisilker ima dolgoletne praktične izkušnje na področju terapije z udarnimi valovi in je bil v preteklosti ključnega pomena za njen nadaljnji razvoj.

Publikacijo pa dopolnjuje predgovor generalnega sekretarja DIGEST-a dr. Martina Ringeisena, ter več strokovnih prispevkov, med drugim prof. dr. Konstantina Karanikasa in športnega znanstvenika Markusa Pabsta.

188 strani
ISBN 978-3-945106-04-4

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta izdelka

Trenutno še ni nobenega mnenja.