Storz Medical

Cellactor SC1

Aparat za izvajanje estetskih in dermatoloških terapij.

Terapija akustičnih valov (AWT) je hitro vidna terapija z dolgotrajnim, učinkom s katerim aktiviramo maščobe, oblikujemo telo in se borio proti celulitu.

AWT uporablja visoko energetske akustične valove, ki se proizvajajo zaradi dveh kombiniranih terapevtskih naprav – planarni in radialni tip aplikatorja – in sta uporabljena na telesu pacienta.

Beri dalje
d-actor 200 "ultra"

D-ACTOR® 200 »ultra«

Terapija akustičnih valov (AWT), ki se izvaja z radialnim D-ACTOR 200 aplikatorjem, uporablja
visoko energetske akustične valove, ki se prenašajo v telo pacienta v obliki visoko-frekvenčnih
nihanj. “AWT” je prva učinkovita in dolgotrajna oblika zdravljenja celulita faze I. do III.

Beri dalje

DUOLITH SD1 »ultra«

Prvovrstni modularni sistem za terapijo z radialnimi in fokusiranimi udarnimi valovi. Fokusirani udarni valovi omogočajo stalno in zanesljivo visoko dinamiko in energijo osredotočeno na globoko penetracijo.

Beri dalje
DUOLITH SD1 T-TOP VET »F-SW ultra«

DUOLITH SD1 T-TOP VET »F-SW ultra«

Zaradi visokokakovostne izdelave in optimizirane ergonomije je dizajn nove generacije sistemov z usmerjenimi udarnimi valovi s »SEPIA« ročnikom resnično impresiven. Dolg kabel ročnika je izjemno prilagodljiv, kar omogoča neutrujajoče rokovanje in enostavnejšo terapijo, brez da bi se morali od pacienta odmakniti – to pa predstavlja bistveno prednost v vsakodnevni praksi.

Beri dalje

MASTERPULS MP 100 »ultra«

Dimenzije brez zaslona na dotik (š x v x g): 426 x 144 x 340 mm, Teža: 10,5 kg,  Vgrajen kompresor,  10” zaslon na dotik (izbirno)

 

Beri dalje

MASTERPULS MP 200 »ULTRA«

Dimenzije brez zaslona na dotik (š x v x g): 466 x 187 x 454 mm,  Teža: 23 kg,  Vgrajen kompresor, 10” zaslon na dotik (izbirno)

 

Beri dalje

MASTERPULS MP 50 »ultra«

Dimenzije brez zaslona na dotik (š x v x g): 426 x 144 x 340 mm,  Teža: 9,5 kg,  Vgrajen kompresor,  10” zaslon na dotik (izbirno)

Beri dalje
MASTERPULS MP100 VET »ultra«

MASTERPULS MP100 VET »ultra«

MASTERPULS® MP100 VET »ultra« sistem radialnih pritisnih valov ponuja širok razpon prednosti: kompaktna velikost, odlična zanesljivost, nizki stroški servisiranja in izjemno tih vgrajen »Air Power« pogon.

Beri dalje

Prikaz vseh 8 rezultatov