ICEBEIN – Najsodobnejši krio-regeneracijski sistem

695,00

Ohlajanje do 5 stopinj Celzija! BREZ UPORABE LEDU! 

ICEBEIN je edinstven krio-sistem namenjen regeneraciji po vsakem treningu in tekmovanju.

V CENO NAPRAVE NISO VKLJUČENE HLAČE IN HLADILNI VLOŽKI !

Opis

Za dosežke na najvišji ravni potrebujete več kot trdo delo in disciplino. Profesionalna regeneracija postaja za uspeh vse bolj pomembna. Med regeneracijo se vaše telo prilagaja in razvija ter se pripravlja na vaše naslednje, še boljše rezultate.

Tako kot ledena kopel tudi icebein ohladi mišice, tetive in sklepe, od bokov navzdol, vključno z glutealnimi mišicami. Vaše mišice, tetive in sklepi so deležni prijetne terapije, ki zagotavlja hitro regeneracijo in posledično boljše dosežke.

ZNANSTVENI IZSLEDKI

 1. Zmanjšanje mišičnih poškodb in vnetnih reakcij

2.Periferna vazokonstrikcija in zmanjšanje pojavnosti edemov

3.Hitrejše znižanje srčnega utripa in minutnega volumna srca

4.Povišan parasimpatični mirujoči tonus, izboljšana kvaliteta spanja ter subjektivna blaginja

 1. Icebein aparat :Icebein aparat vodo ohladi do 5 stopinj Celzija v manj kot 10-ih minutah.Želeno temperaturo lahko nastavite individualno z digitalnim stikalom. Voda se neprestano črpa skozi icebein hlače, kar zagotavlja dolgoročno hlajenje mišic. Črpalko lahko vključite ločeno, takoj ko voda doseže želeno temperaturo.Icebein hlače (NI VKLJUČENO V CENO APARATA):Icebein hlače I so narejene iz visokokvalitetnega softshell materiala s hladilno podlogo. Icebein hlače so enostavne za uporabo. Z Velcro sprijemalnimi trakovi lahko regulirate stiskanje.

  Icebein hlače I so narejene iz visokokvalitetnega softshell materiala s hladilno podlogo in so namenjene vsakdanji uporabi.

  Priporočamo, da icebein regeneracijski sistem uporabljate skupaj z regeneracijskimi legicami našega partnerja CEP. Najprej oblečete CEP regeneracijske legice, nato pa icebein hlače. Na ta način zagotovite odlično kompresijo in hladilno terapijo v enem.

   

  Velikost 1 2 3
  Obseg pasu (a) 72-95 82-100 92-110
  Obseg bokov (b) 77-95 87-105 97-115
  Obseg stegen (c) 55-61 58-66 62-70

  Višina v razkoraku (d)

  N – običajen 75 80 83
  L – dolg 85 90 93

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta terapije

Hladilno grelna terapija

Trenutno še ni nobenega mnenja.