FASCIQ® KINEZIOLOŠKI TRAK 5cm x 5m Črna

12,95

Luknjičasti vzorec v kineziološkem traku FASCIQ® povzroča razlike v pritisku pod nanešenim trakom, zaradi česar receptorji v koži in fasciji prejmejo še več dražljajev v različnih smereh v primerjavi z običajnim kineziološkim trakom. Koža in z njo povezan fascialni sistem ima pomembno vlogo na področju bolečine, nadzora, stabilnosti in porazdelitve moči.

 

Opis

VELIKA ZMOŽNOST RAZTEZANJA

Zaradi svoje edinstvene zasnove z luknjičastim vzorcem se trak raztegne tridimenzionalno in se oprime bolje kot običajni trak

ZMOŽNOST HITREGA SUŠENJA

Kineziološki trak se po nanosu hitro suši in zato intenzivneje vpliva na fascijo.

Luknjičasti vzorec v traku FASCIQ omogoča traku večjo zmogljivost raztezanja in nastane tridimenzionalna smer raztezanja, kar omogoča, da se trak razteza vzdolžno in diagonalno. Trak FASCIQ je na voljo v zvitkih standardne velikosti 5 cm x 5 m. Zgornja plast je izdelana iz bombaža vrhunske kakovosti. V FASCIQ traku so izmenično 2 in 3 luknje, zaradi česar je bolj oprijemljiv v primerjavi s splošnimi kineziološkimi trakovi.

 

Luknje omogočajo, da se trak razteza po dolžini in širini ter traku omogoča 3-dimenzionalni pritisk. To pomeni, da trak zagotavlja povečan dražljaj in razteza kožo in fascijo zaradi variacij v pritisku in raztezanju, ki jih ustvarjajo odprtine, kar ima povečan učinek na nevromiopatske sisteme na področjih, kjer je nameščen. Odprtine zagotavljajo tudi večjo zračnost kože in omogočajo hitrejše sušenje traku po tem, ko se zmoči. Zaradi teh lastnosti ima močnejši in intenzivnejši učinek na fascijo.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta izdelka

Trenutno še ni nobenega mnenja.