DUOLITH SD1 T-TOP »F-SW ULTRA«

 

Terapija s fokusnimi globinskimi udarnimi valovi (ESWT) za ne-invazivno zdravljenje ortopedskih stanj kot so tendinopatija in miofascialni bolečinski sindrom.

 

Kakovostna izdelava in optimalna ergonomija zaznamuje dizajn nove generacije fokusnih udarnih valov z ročnikom »SEPIA«. Specifična fleksibilnost in prilagodljivost kabla ročnika omogoča ne utrujanje terapevta in s tem večji fokus na klienta – kar je pri vsakodnevnem delu pomemben faktor. 

Ročnik »SEPIA« omogoča enostavno in učinkovito zdravljenje s fokusnimi udarnimi valovi. Vsi pomembni nadzorni elementi so vgrajeni v ročnik. Na ročniku lahko direktno prilagajate frekvenco in nivo energije. Vnaprej nastavljeni parametri zdravljenja prihranijo čas in zagotavljajo nemoteno delo.

 

Prednosti za uporabnika: »SEPIA« ročnik je kompatibilen z vsemi DUOLITH® SD1 »ultra« sistemi. Uporabniki imajo zaradi enostavne zamenjave tuljave manjše revizijske stroške.

Opis

Poudarki

 

Učinkovita in ne utrujajoča terapija

Vsi kontrolni elementi so integrirani v ročnik

Zmanjšani revizijski stroški zaradi enostavne zamenjave tuljave

Fokusno področje globine: 0 – 65 mm

Terapevtska učinkovitost vse do 125 mm globine penetracije

Možna posodobitev na DUOLITH® SD1 TOWER »ultra« z modularnim dodatkom

Ekskluzivni dostop do ICE portala za spodbujanje prenosa znanja in izkušenj.

 

 

Zaslon na dotik – idealna razširitev DUOLITH® SD1 T-TOP »F-SW ultra« (OPCIJSKO)

 

Opcijski 10″ Zaslon na dotik je povezan preko USB kabla na DUOLITH® SD1 »ultra« in s tem razširi njegove dragocene funkcije: izberemo lahko funkcije in indikacije in jih potrdimo samo z enim dotikom na zaslonu.

 

Programska oprema vključuje dostopni sistem za izbiro klientov in parametre zdravljenja, ki jih priporočajo izkušeni uporabniki. Le ti so podprti dodatno še z video vsebino in fotografijami. Integrirana Visible Body® programska oprema omogoča uporabniku, da se poglobi v anatomske strukture človeškega telesa.

 

Poudarki

 

10“ Zaslon na dotik (opcijsko)

Sistem vodenja klientov z zgodovino terapij

Terapevtski parametri podprti z video vsebino in fotografijami

Visible Body® digitalni anatomski atlas.

Dodatne informacije

Teža 0.000000 kg
Blagovna znamka

Vrsta terapije

Udarni val

Trenutno še ni nobenega mnenja.