Cellactor SC1

Aparat za izvajanje estetskih in dermatoloških terapij.

Terapija akustičnih valov (AWT) je hitro vidna terapija z dolgotrajnim, učinkom s katerim aktiviramo maščobe, oblikujemo telo in se borio proti celulitu.

AWT uporablja visoko energetske akustične valove, ki se proizvajajo zaradi dveh kombiniranih terapevtskih naprav – planarni in radialni tip aplikatorja – in sta uporabljena na telesu pacienta.

Opis

Terapija akustičnih valov (AWT) je hitro vidna terapija z dolgotrajnim, učinkom s katerim aktiviramo maščobe, oblikujemo telo in se borio proti celulitu.

awt celulitna terapija2

AWT uporablja visoko energetske akustične valove, ki se proizvajajo zaradi dveh kombiniranih terapevtskih naprav – planarni in radialni tip aplikatorja – in sta uporabljena na telesu pacienta.

Estetske in dermatološke nepravilnosti, kot so celulit, brazgotine in edemi, lahko učinkovito zdravite in dosežete dolgo trajajoč učinek.

Terapevtski uspeh metode “AWT” je dokaz v formaciji mreže kolagen-elastičnih vlaken v podkožno adipoznem tkivu. To je jasno vidno na sliki ultrazvoka. Klinični pregledi poročajo o velikem izboljšanju v elastičnosti kože, ki traja več kot 6 mesecev.


AWT celulitna terapija  “AWT” učinkovita celulitna terapija.

CELLACTOR SC1 “NAMIZNA” ali “STOLPNA” verzija: na voljo v barvah ‘safari zelena’, ‘artično modra’ in ‘švicarsko rdeča’; vsak sistem ima planarni in radialni aplikator.

Akustični valovi se uspešno uporabljajo v medicini že od 1980 za disintegracijo ledvičnih kamnov (ESWL) in od 1992 za zdravljenje ortopedskih stanj, kot so nepravilnosti kit in mišic (ESWT).

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta terapije

Udarni val

Trenutno še ni nobenega mnenja.