VODOTOPNA DERMO-ČISTILNA RAZTOPINA

47,58

500 ml. / 17 fl. oz.

Koncentrirani izdelek, ki ga raztopimo v vodi.
Namenjen je profesionali uporabi.

Odpravlja nečistoče, pomaga pri oksigenaciji kože, telo pripravi na terapijo.

Opis

NAVODILA ZA UPORABO
Dva pokrovčka izdelka raztopite v enem litru mlačne vode.

Bombažno rokavico dobro prepojite z raztopino in jo z močnimi gibi in rahlim pritiskanjem vtrite vzdolžno po celem telesu.

Pred uporabo s pomočjo testa občutljivosti kože ocenite, da koža izdelek dobro prenaša.

SESTAVINE
Propylene Glycol, Polysorbate-20, Aqua (voda), Lavandula Angustifolia (sivka) Oil, Satureia Hortensis Oil, Rosmarinus Officinalis (rožmarin) izvleček iz listov, Melaleuca Leucadendron Cajuputi Oil, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Salvia Officinalis (žajbelj) Oil, Lavandula Angustifolia (sivka) izvleček iz cvetov/listov/stebla, Satureia Hortensis izvleček iz listov, Linalool, Salvia Officinalis (žajbelj) izvleček iz listov, Tocopherol, Triethyl Citrate, BHA, Limonene.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta izdelka

Indikacije

Po začetnih pripravljalnih fazah sproščanja in drenaže z izdelki Quintessences, s tem izdelkom ustvarite idealne pogoje za spodbujanje koristnih učinkov strokovne terapije telesa.

Priporočamo uporabo v pripravljalni fazi fizioterapije ali v zadnji, pomasažni fazi, da odstranite ostanke izdelka na koži in zagotovite vsesplošno vitalnost, zdrav tonus in splošno dobro počutje.

Zahvaljujoč naravnim sestavinam se znatna količina nečistoč z emulzijo in osmozo odstrani s kože, kar lahko opazimo na rokavici.

Kontraindikacije

Trenutno še ni nobenega mnenja.