LYMPHA mat ® DIGITAL GRADIENT

12-prekatni sistem LYMPHA MAT GRADIENT je primeren za zdravljenje vseh vrst edemov, limfnega edema, uporablja se lahko v klinikah, ambulantah lahko se ga uporablja tudi doma.

Opis

12-prekatni sistem LYMPHA MAT GRADIENT je primeren za zdravljenje vseh vrst edemov, limfnega edema, uporablja se lahko v klinikah, ambulantah lahko se ga uporablja tudi doma.

Tlak oz. pritisk katerega proizvaja aparat, v tkivu vzpodbudi fiziološke procese. Pritisk daje nežen, pomirjevalni učinek na tkivne plasti in ožilje. Tkivu prinaša trajno izboljšanje metabolizma in izmenjave plinov. Z uporabo aparata prihaja do hitrih rezultatov.

LYMPHA GRADIENT je  bil razvit po principu kompresijskih nogavic.

Naprava je sestavljena iz dvanajstih komor. V začetnem distalnem delu, kjer so 4 komore, je pritisk 100%. Od 5 do 8 komore je pritisk 80%, od 9 do 12 komore se pritisk zniža na 60%. Pritisk se proti proksimalnem delu znižuje. Vse komore ostanejo napolnjene z zrakom, dokler zadnji predel ne doseže želenega tlaka. Nato se zrak iz vseh komor sprosit in cikel se začne znova.

Sistem notranjih zračnih prekatov vsebuje dvanajst zračnih prostorov, ki so povezani med seboj. Prekatni sistem je izdelan iz posebnega elastičnega materiala poliuretan, kateri ima dolgo življenjsko dobo in omogoča odlično prileganje telesu. Zadrga čez celotno manšetno omogoča temeljito čiščenje.

Za predel trebuha in medenice se uporabljajo hlačnice s 24-prekatni ali kombinacija hlačnic za nogo in kolk, da se  zajame celotno področje.

Hlačnica za nogo z enostavnim nameščanjem in pritrjevanjem na okončino. Z dvanajstimi prekati in Velcro pritrjevanjem. Je v velikost M: obseg stegna 75 cm in dolžine 85 cm
velikost L: obseg stegna 88 cm in dolžine 85 cm
Na voljo so tudi druge velikosti.

Prekatni rokav za roko z enostavnim nameščanjem in pritrjevanjem na okončino, z dvanajstimi komorami in Velcro pritrjevanjem. Obseg manšete do 58 cm in do 71 cm dolžine. Možnost tudi drugih velikosti.

Hlačnica za predel medenice in kolka s 6 ali 12 zračnimi prekati, odlično Velcro pritrditev na sprednji in zadnji strani in ločeni zračni prekati za predel dimelj. Obseg kolka nastavljiv do 150 cm, dolžina 38 cm, z možnostjo dodatne raztezne opreme.

Dodatni del za povečanje obsega s širino 13 cm. Za 12-prekatno hlačnico in 24-prekatno hlačnico.

Hlačnice, ki segajo nad medenico s štiriindvajsetimi zračnimi priključki in enostavnim nameščanjem. S širino bokov 150 cm in dolžino 83 cm. Enostavno nameščanje omogoča sistem treh zadrg čez celotno dolžino.

limfa-mat® GRADIENT sistem je eden najboljših terapevtskih naprav, nudi sodobno in učinkovito terapijo je nežen in daje hitre opazne rezultate. Je enostaven za uporabo, lahko se uporablja v domačem okolju. Domača terapija je primerna v primeru kroničnih sindromov in kroničnih edemih. Pri kroničnih boleznih lahko pacient terapijo opravlja doma, ob ponovnih vnetnih izbruhih hitro reagira in prepreči poslabšanje.

LYMPHA mat ® DIGITAL GRADIENT ima možnost priključka treh kompresijskih prekatnih sisitemov, sočasno se lahko izvaja kompresija nog in kolka. Ima nadzor tlaka in digitalni prikaz , natančna nastavitev posameznih parametrov ter dvostopenjsko hitrost stiskanja. Nastavitev tlaka 20 – 120 mmHg in nastavitev intervala med cikli stiskanja, 5 – 90 sekund. Omogoča samodejen izklop, možnost upravljanja z daljinskim upravljalnikom, visoko zmogljiva enota za neprekinjeno delovanje. Dimenzije: širina 37 cm, višina 18 cm, dolžina 25 cm in teža 6,1 kg,

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta terapije

PRESOTERAPIJA

Trenutno še ni nobenega mnenja.