Kynett ULTIMATE

3.895,00

Najbolj popoln in obsežen nabor v naši ponudbi. S tem večnamenskim pritrdilnim sistemom za v steno imate vse v enem! Inovativna zasnova omogoča hiter preklop med zgornjim in spodnjim delom telesa. Jermenice zgoraj in spodaj omogočajo izvajanje vseh vaj na Kynett ULTIMATE!

Ekscentrična vadba

Inovativen in učinkovit način treninga! S prostimi utežmi, kot so dumbbell, barbell in kettlebell uteži, v glavnem trenirate koncentrično. To pomeni, da z mišicami dvigujete težo. S Kynett ULTIMATE občutite tako koncentrični kot tudi ekscentrični odpor.

Zaradi hitro vrtljivega vztrajnika bo Kynett ULTIMATE potegnil nazaj prav tako kot jo-jo, ko boste nehali vleči. Bolj ko boste vlekli vrvico, močneje bo vztrajnik nato potegnil nazaj. Pospeševanje vztrajnika boste morali upočasniti. Posledično trenirate ne le pri vlečenju (pospeševanju) vztrajnika, temveč tudi pri njegovem odvzemu pospeška. To ustvarja ekscentrično odpornost, za katero je bilo znanstveno dokazano, da je izjemno učinkovita pri gradnji močnih mišic in rehabilitaciji poškodb.

 

Opis

Kynett ULTIMATE je vsestranska rešitev za trening vseh mišičnih skupin. Njegova inovativna zasnova omogoča izvajanje vseh vaj v območju 1,5 metra. To pomeni ogromen prihranek prostora in stroškov v primerjavi z najemom/nakupom drage fitnes opreme in velikih prostorov. Zaradi spodnjega škripca je plošča za počep odveč. Poleg tega Kynett ULTIMATE omogoča možnost treninga z večjim uporom kot Kynett ONE. Diski za upor debeline 6 in 8 milimetrov so združljivi tudi s Kynett ULTIMATE!

Neodvisna od gravitacije

Prosta utež je težka, ker jo gravitacija potegne proti zemlji. Zato lahko mišice trenirate le v eno smer, torej v nasprotju z gravitacijo. Obstaja pa veliko mišic in gibov, ki jih ni mogoče trenirati v tej smeri. Pomislite na vodoravne gibe, kot sta forhend in bekhend pri igranju tenisa, direkt pri boksu ali preprosto metanje žoge. Zato je Kynett ULTIMATE primeren za številne ciljne skupine, kot so vrhunski športi, rehabilitacija, fizioterapija, osebni trening, fitnes in športno-specifični trening. Vse mišične skupine je mogoče trenirati (ekscentrično), tako lahkotno kot intenzivno, in tudi s hitrostjo in na moč.

 

Kynett ULTIMATE – Postanite boljši hitreje

Kynett ULTIMATE ima visoko kakovostne čepe in vijake. Kynett ULTIMATE se lahko varno vgradi v betonske ali opečne zidove.

 

Vse naše cene vključujejo 22 % DDV.

 

Kaj je vključeno?

Kynett ULTIMATE bomo dostavili s:

 

pritrdili za v steno, vključno s pritrdilnim materialom/kompletom z vijaki,

2 diskoma za upor debeline 6 mm,

oprtačem,

večnamenskim ročajem,

vrvjo za tricepse,

crossfit držali,

manšeto za gleženj,

2,5-metrskim jermenom,

prilagodljivim jermenom,

vponko,

potrdilom o pristnosti,

navodilom za uporabo.

 

Vaje

Tu je nekaj naših najljubših vaj. Možnosti je neskončno in s Kynett Ultimate lahko trenirate vsako mišično skupino!

Vas zanimajo vse vaje? Kliknite tukaj!

 

Dodatne informacije

Teža 0.000000 kg
Blagovna znamka

Vrsta izdelka

Trenutno še ni nobenega mnenja.