Airofit Active™

109,65

Enostaven in učinkovit.

Če želite izboljšati svoje zdravje, splošno počutje in telesno zmogljivost z vodenimi temeljnimi dihalnimi vajami, je Airofit Active popolno orodje za vas!

Izboljšajte svoje zdravje, splošno počutje in telesno zmogljivost z vodenimi osnovnimi dihalnimi vajami!

Airofit Active je poenostavljena različica našega dihalnega trenerja Airofit PRO.

Vodeni trening
Nastavljive stopnje odpornosti
Oglejte si pretekle podatke o treningih
Ni povezave Bluetooth

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta izdelka

Posebne informacije

Treniramo vaše dihalne mišice: trebušno predpono in medrebrne mišice

Tako kot katera koli druga mišična skupina se tudi vaše dihalne mišice odzivajo na vadbo z uporom – in to je točno to, kar počne Airofit. To je tako, kot bi svojo trebušno predpono odpeljali v telovadnico.

Ker je trebušna prepona velika, a tanka mišica, jo lahko zelo enostavno trenirate – dovolj je že 5-10 minut dnevno, da postane hitrejša, močnejša in učinkovitejša.

Ko začnete trenirati trebušno predpono, lahko dihate globlje, saj vaša pljuča dobijo več prostora za

širjenje; hitrost dihanja se zmanjša in prav tako vaš srčni utrip.

Vodeni treningi

Airofit Active vas seznani s posebnimi vzorci dihanja, ki se osredotočajo na različne cilje, kot so sprostitev, splošno dobro počutje ali športna uspešnost.

Ti vzorci dihanja so bili razviti v sodelovanju z voditelji na različnih področjih – zdravniki, trenerji uspešnosti, fizioterapevti in celo olimpijci.

Zgodovina dejavnosti
Ko končate z vadbo dihanja, bo Airofit Active spremljal vašo zgodovino vadbe in vam poskušal pomagati, da boste ostali vztrajni.
Ko gre za trening dihanja, je ključna doslednost. Ker je trebušna prepona velika, a tanka mišica, jo lahko zelo enostavno trenirate – že 5-10 minut dnevno je dovolj, da postane hitrejši, močnejši in učinkovitejši. Če pa prenehate z vadbo, bodo pridobljeni učinki začeli izginjati. Ostanite vztrajni!
Trenutno še ni nobenega mnenja.