STROKOVNA DELAVNICA: Napredna uporaba ESWT terapije v mišično-skeletni rehabilitaciji in prednosti uporabe ultrazvoka za oceno pred in po terapiji

Na enodnevni strokovni delavnici boste prejeli najnovejše informacije o terapevtskih postopkih z udarnimi valovi.

Prejeli  boste tudi uvod v ultrazvočno diagnostiko, da boste bolje razumeli prednosti uporabe ultrazvoka za diagnozo, vodenje in oceno terapevtskega postopka.

Uporabili bomo diagnostični ultrazvok za boljše razumevanje anatomije in omogočili natančno apliciranje naprednejših indikacij z ESWT.

 

 

KJE? UP Fakulteta za vede o zdravju, IZOLA
KDAJ? 19.1.2024

Predavatelj: Dr. Jens Lundgren iz Švedske.
OMT diploma (Osteopatsko manipulativno zdravljenje) mišičnoskeletnega ultrazvoka. Diplomiral je na skandinavski College of Naprapathic – doktor naprapatije (DN).

Kotizacija: 280 EUR

Program:

  • 8.30: Registracija
  • Pozdrav in uvod
  • Pregled najnovejših informacij o fokusiranem in radialnem udarnem valu ESWT tako glede raziskav kot deljenih izkušenj med uporabniki.
  • Uvod v ultrazvočno diagnostiko. Kakšne so prednosti uporabe ultrazvoka za diagnozo, vodenje terapevtskega postopka in boljšo oceno rezultatov po zaključenem terapevtskem postopku.
  • Kosilo
  • Praktično delo z naprednimi indikacijami za ESWT s pomočjo ultrazvoka za boljše razumevanje anatomije.

 

Seminar bo potekal v angleškem jeziku.

 

Prijave
Prijavite se preko spodnjega spletnega obrazca.
Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel: 03 5419 715 ali 041 726 805.

Prijava na seminar je potrjena, ko prejmemo potrdilo o plačilu, Vi pa prejmete potrditveni mail ter račun o poravnani kotizaciji.
Kotizacijo plačate na poslovni račun Semos d.o.o., NOVA KBM d.d., številka: SI56 0400 1004 9238 353

Splošni pogoji in odjava
Zadnji rok za pisno odjavo je 3 delovne dni pred začetkom izobraževanja. V tem primeru vam kotizacijo vrnemo v celoti. Pri odjavah na dan izobraževanja ali neudeležbi kotizacije ne vračamo.

Prijavni obrazec
    Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za obdelavo vašega sporočila. Podjetje Semos d.o.o. se zavezuje, da podatkov ne bo posredovalo tretjim osebam ter da bodo le ti varovani v skladu z veljavno zakonodajo.