DELAVNICA Human Tecar®

Prizorišče: HOTEL GROF, Čeplje 12, 3305 Vransko
Čas dogajanja: petek, 9. 12. 2022
Registracija: ob 8:30
Začetek delavnice: ob 9:00
Zaključek delavnice: ob 17:00

 

KOTIZACIJA: 85 EUR
Prijave od vključno 05.12.2022.
Kotizacijo plačate najkasneje 3 dni pred začetkom izobraževanja na poslovni račun Semos d.o.o., NOVA KBM d.d., številka: SI56 0400 1004 9238 353; sklic: 09122022. Naša ID številka za DDV je SI38530317.

OPIS 

Učinkovitejša, hitrejša in dostopnejša manualna terapija pri akutnih, subakutnih, kroničnih osteosklepnih in mišičnih bolečinah ter vnetjih.

Teoretično/praktična delavnica je namenjena vsem ki že uporabljajo koncept Humantecar® HCR 1002, in tudi tistim, ki je še niste imeli priložnost spoznati.

Originalna Humantecar® terapija, ki je ustanovljena v Unibellu, vodilnem italijanskem podjetju, je prepoznavna po hitrosti rezultatov, zato je to najbolj uporabljena metoda na področju vrhunskega športa.

Iste tehnike, ki so bile uspešno uporabljene pri uspešnih špornikih so postale dostopne širši javnosti in se zdaj uporabljajo v več kot 15.000 centrih po vsem svetu.

Od akutnih in kroničnih bolečin do vnetij, okorelosti sklepov, patologij medeničnega dna in flebolimfoloških patologij, do zdravljenja razširjenih težav, kot so simptomi stresa ali staranje kože, Humantecar® vstopa na številna področja zdravstva in lahko naredi vaše podjetje bolj donosno.

Na delavnici bomo predstavili vsa znanja, ki vam bodo že na začetku omogočila, da bodo storitve vašega centra učinkovitejše, hitrejše in dostopnejše, pa naj gre za kurativo ali preventivo. Razložili vam bomo, kako optimizirati podporo sodelavcev in organizirati dnevne aktivnosti brez izgube stroškov, časa in energije.

Ob koncu strokovne delavnice bo izdano potrdilo o udeležbi.

 

Rezultati Humantecar® koncepta v športu?
Enaki, s katerimi boste zdravili svoje paciente.

“When you’re getting ready to win, feel your best”.
To je moto prvakov, ki Humantecar® vključujejo v svoje vadbene programe.

Pred tekmo in po fizičnem naporu, pa tudi za premagovanje stresa medcelinskega potovanja, kot tudi pri zdravljenju kompleksnih patologij ali preprosto za dvig energije, je Humantecar® najboljši zaveznik.

V praktičnem delu delavnice vam predstavljamo izkušnje Filippa Camaschelle, Humantecar® Sport Specialist, ki je že leta član ekipe Honda Racing Team, in Tima Gajserja.

 

 

SPLOŠNI POGOJI IN ODJAVA

Število mest je omejeno.

Zadnji rok za pisno odjavo je tri delovne dni pred začetkom izobraževanja. V tem primeru vam kotizacijo vrnemo v celoti.  Pri odjavah po tem roku zaračunamo administrativne stroške (25% kotizacije). Pri odjavah na dan izobraževanja ali neudeležbi kotizacije ne vračamo.

DODATNE INFORMACIJE

Mateja Sovinc,
Tel: 041726805;
E: info@semos.si;

Prijavite se preko spodnjega obrazca ali nam vse podatke pošljite na info@semos.si

 

 

 

Prijavni obrazec
    Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za obdelavo vašega sporočila. Podjetje Semos d.o.o. se zavezuje, da podatkov ne bo posredovalo tretjim osebam ter da bodo le ti varovani v skladu z veljavno zakonodajo.