ZA 15 % POPUST NA AIROFIT PRO UPORABITE KODO ” DIHANJE “, KI JO VPIŠITE V KOŠARICI. 

KAJ JE AIROFIT?

Airofit je sistem za dihalni trening, ki s preizkušenimi dihalnimi vajami izboljša delovanje pljuč.

KOMU JE AIROFIT NAMENJEN?

Airofit je tu, da izboljša kakovost življenja vsem. Ne glede na to, ali se ukvarjate s športom, ali vam zmanjka sape, ko hodite po stopnicah, ali imate astmo, KOPB ali želite zgolj doseči boljše počutje.

KAKO DELUJE?

Dihalni trener Airofit ima koleščke, ki nudijo upor in ki zagotavljajo nastavljiv omejen pretok zraka. Ta odpor povzroča utrujenost v vaših dihalnih mišicah, ki se nato kompenzira z rastjo mišičnega tkiva, zaradi česar postanejo dihalne mišice močnejše, hitrejše in učinkovitejše.

KOLIKO ČASA MORAM POSVETITI AIROFIT TRENINGU?

Zadostuje samo 10 minut na dan: medtem, ko počivate, berete, gledate televizijo …

KDO ME BO VODIL?

Vašo vadbo bo spremljal in vam dajal povratne informacije, v realnem času, vaš Airofit trener, v obliki mobilne aplikacije, ki bo trening prilagodil vam: vaši starosti, spolu, velikosti, fizični sposobnosti ….
Mobilna aplikacija vas bo usmerjala, spremljala vaš napredek vam predstavila več programov vadbe.

DOKAZANA UČINKOVITOST

Airofit je razvit v sodelovanju s strokovnjaku za dihanje, kot je Mike Merc. Njegovo učinkovitost dokazuje več raziskav, ki jih najdete tukaj. 
Airofit uporabljajo tudi slovenski športniki. Nekaj jih je svoje izkušnje že delilo z nami.

 

znani slovenski športniki o airofitu

“Do Airofita sem prišel naključno zaradi zdravstvenih težav s pljuči in zdaj, ko ga redno uporabljam mi je zelo žal, da ga nisem poznal in uporabljal med športno kariero, ker so rezultati res dobri!” Filip Flisar

 

 

 

 

 

 

 

 

FOTO: Rok Šuster

 

“Kot vrhunski športnik, Ju-Jitsu borec, sem zelo aktiven in imam natrpan urnik treningov. Zaradi pomanjkanja časa rad izkoristim vsako priložnost, da lahko nadgradim svoj trenažni proces. Z napravo AIROFIT, ki mi dejansko vzame samo 10-15 min dnevno, znatno izboljšujem svoje respiratorne zmožnosti, hkrati pa je regeneracija krajša.

Uporabljam ga zadnjih 14 dni in v tem kratkem času se je stanje pljučne kapacitete in osebno počutje do dobra izboljšalo. Navdušen sem nad preprostostjo uporabe Airofita, aplikacije preko telefona, ki naredi vsak trening z napravo zelo zanimiv.

Prve spremembe sem začel opažati po 14ih dneh uporabe, na pripravah Ju-Jitsu reprezentance Slovenije, kjer imamo intenzivnost treningov zelo visoko. Vsak del treninga sem čakal tisti neprijetni občutek pri dihanju, kjer enostavno ne zmorem več oz se telo upočasni, ampak tega občutka ni in ni bilo. Močno sem prepričan, da izvajanje vaj z Airofitom definitivno pomaga pri moji pripravljenosti ter boljšemu trenažnemu procesu.”

Benjamin Lah, profesionalni Ju-Jitsu borec

 

 

 

 

“Airofit sem začel uporabljati v sredini januarja 2021. Kar nekaj časa sem iskal napravo, s katero bi si lahko izboljšal svoje pljučne funkcije. Kot ponavadi, sem bil pri iskanju “najboljše” naprave precej skeptičen, saj vsi proizvajalci obljubljajo “najboljše” rezultate.
Kljub kronični alergijski astmi, se praktično celo svoje življenje ukvarjam z vzdržljivostnimi športi, v mladosti z biatlonom, kasneje z tekom in zadnjih 15 let s kolesarstvom.
Kljub svojim 52 letom sem še vedno član Kolesarke reprezentance Slovenske vojske.
Decembra 2020 sem zbolel za Covidom, dobil Covid pljučnico in bil hospitaliziran. Vedel sem, da je stanje resno. Po enem mesecu sem bil pri pulmologu, kateri mi je svetoval, da počasi lahko začnem z nizko intenzivno vadbo po počutju. Svetoval mi je predvsem izvajanje dihalnih vaj.
Tako sem se odločil za nakup Airofita Pro, predvsem po pozitivnih mnenjih številnih uporabnikov. Mobilna aplikacija uporabnika vodi skozi različne dihalne vaje, teh je veliko.
Sam pred vsakim dihalnim treningom opravim test pljučne kapacitete in vaje nato prilagodim. Povdarek dajem vajam za moč izdiha, ki je pri astmatikih običajno slab.
Po petih tednih redne uporabe trikrat na dan po 5 – 10 minut sem več kot pozitivno presenečen nad rezultati. Praktično sem izboljšal vse pljučne funkcije, najbolj pa moč izdiha, katerega sem vadil največ.
Airofit tako uporabljajo številni športniki, čeprav, kolikor mi je poznano, je bila naprava prvotno razvita za pljučne bolnike.
Ob redni in pravilni uporabi Airofita sem se prepričal, da resnično deluje in izboljša dihalne funkcije.”
Rajko Novak, gorski kolesar

 

 

 

 

 

ZA 15 % POPUST NA AIROFIT PRO UPORABITE KODO ” DIHANJE “, KI JO VPIŠITE V KOŠARICI.