POSEBNA PONUDBA ZA ŠPORTNIKE pod okriljem oks

Spodnja ponudba je namenjena izključno športnikom, ki so pod okriljem OKS.

S KODO “OKS”, KI JO VPIŠETE V KOŠARICI, DOBITE 40 % POPUSTA NA SPODNJE IZDELKE. nAROČITE LAHKO TUDI PREKO TELEFONSKE ŠTEVILKE 03 54 19 715 aLI info@semos.si. 

Zelo bomo hvaležni, če boste na svojih socialnih omrežjih objavili svojo fotografijo, med uporabo izdelkov. Označite lahko ta dva naša profila:

Facebook: www.facebook.com/bolecina.semos,
Instagram: www.instagram.com/semos.fb/

1. Večja zmogljivost in vzdržljivost z Airofit PRO

aerofit uporabniki

KAJ JE AIROFIT?

Airofit je sistem za dihalni trening, ki s preizkušenimi dihalnimi vajami izboljša delovanje rekreativnih in profesionalnih športnikov.

KAKO MI BO AIROFIT POMAGAL PRI DOSEGANJU BOLJŠIH REZULTATOV?

Z treningom z Airofitom bodo vaše dihalne mišice postale močnejše, hitrejše in učinkovitejše.
Povečana pljučna kapaciteta bo povečala vašo športno vzdržljivost in zmogljivost.

NIČ VEČ PRETIRANE ZADIHANOSTI PO UNIČUJOČEM TRENINGU.

Ta je namreč posledica utrujenih dihalnih mišic.
Ko so dihalne mišice utrujene, nad njimi izgubimo nadzor, to pa pomeni, da dihamo manj.
Ko dihamo manj, preostale mišice dobijo manj kisika, kar vodi v slabšo izvedbo.

Pametno in podatkovno vodeno.

Prva resnično pametna naprava na svetu za vadbo dihanja.

Airofit  PRO meri vašo trenutno funkcijo pljuč in prilagodi celotno vadbo. Vodenje v živo zagotavlja, da pravilno trenirate, pristop, ki temelji na podatkih, pa omogoča dosleden napredek, ki ga je mogoče spremljati skozi čas.

 • 17 edinstvenih dihalnih področij
 • Personalizirani programi
 • Vodenje v realnem času
 • Sledenje napredku
 • Meritev trenutne funkcije pljuč povezljivost prek Bluetooth.

 

 

KOLIKO ČASA MORAM POSVETITI AIROFIT TRENINGU?

Zadostuje samo 10 minut na dan: medtem, ko počivate, berete, gledate televizijo …

Rajko Novak

Airofit sem začel uporabljati v sredini januarja 2021. Kar nekaj časa sem iskal napravo, s katero bi si lahko izboljšal svoje pljučne funkcije. Kot ponavadi, sem bil pri iskanju “najboljše” naprave precej skeptičen, saj vsi proizvajalci obljubljajo “najboljše” rezultate. Kljub kronični alergijski astmi, se praktično celo svoje življenje ukvarjam z vzdržljivostnimi športi, v mladosti z biatlonom, kasneje z tekom in zadnjih 15 let s kolesarstvom. Kljub svojim 52 letom sem še vedno član Kolesarke reprezentance Slovenske vojske. Tako sem se odločil za nakup Airofita Pro, predvsem po pozitivnih mnenjih številnih uporabnikov. Mobilna aplikacija uporabnika vodi skozi različne dihalne vaje, teh je veliko. Sam pred vsakim dihalnim treningom opravim test pljučne kapacitete in vaje nato prilagodim. Povdarek dajem vajam za moč izdiha, ki je pri astmatikih običajno slab. Po petih tednih redne uporabe trikrat na dan po 5 – 10 minut sem več kot pozitivno presenečen nad rezultati. Praktično sem izboljšal vse pljučne funkcije, najbolj pa moč izdiha, katerega sem vadil največ. Airofit tako uporabljajo številni športniki, čeprav, kolikor mi je poznano, je bila naprava prvotno razvita za pljučne bolnike. Ob redni in pravilni uporabi Airofita sem se prepričal, da resnično deluje in izboljša dihalne funkcije.

Rajko Novak
gorski kolesar

Nejc Žnidarčič

Glede novih ‘revolucionarnih’ metod v športu sem dokaj skeptičen, saj vem da lahko le trdo delo prinese rezultate. Sem pa vseeno iz firbca poizkusil napravo Airofit, ki sem jo dobil na test. V razmeroma kratkem času dveh mesecev sem svojo maksimalno kapaciteto pljuč povečal za 15 %, maksimalno moč izdiha pa za kar 23 %. To so številke, ki so za vrhunski šport nepredstavljive, še posebej v tako kratkem času. Pripravljenost vrhunskega športnika je namreč na tako visokem nivoju, da so napredki od 2-3 % že zelo visoke številke. Več zraku v pljučih pomeni boljšo preskrbo mišic s kisikom in posledično hitrejše čase oz. manjši napor in seveda boljšo regeneracijo.

Nejc Žnidarčič
svetovni in evropski prvak v spustu s kajakom na divjih vodah

Vito Dragič

Prekinitev tekmovalnega ciklusa, trenažnega procesa, zmešnjavo bioritma in dnevne rutine je bilo treba uravnovesiti. Začel sem raziskovati dihalne vaje in dihalne tehnike sproščanja ter fokusiranja. Svojo težavo oz. situacijo sem mimogrede zaupal na obisku pri podjetju SEMOS. Samo mi je takoj priporočil Aerofit. Naprave do takrat še nisem poznal, a že po 5-minutni predstavitvi sem vedel, da je to tisto, kar rabim. Svoj Airofit sem še isti dan odnesel domov in se začel učit uporabe, ki je zelo enostavna. Po 14 dneh sem na prvih pripravah po prekinitvi opazil res vrhunski rezultat. Vdih in izdih je postal boljši v vseh pogledih, kar pa prinese boljšo kondicijsko pripravljenost. Rezultat bolje kondicijske pripravljenosti je daljša osredotočenost na tekmi – ta pa je ključ do zmage. Hvala Samotu in ekipi Semos za ta game changer produkt !

Vito Dragič
profesionalni judoist

Jure Daić

Glede na dolgoletno ukvarjanje s potapljanjem na vdih, dihanjem in poučevanjem dihanja številnih novih generacij potapljačev sem sprva mislil, da bo AiroFit samo še ena od  naprav za jačanje dihalnih mišic. Že ob prvem, testiranju pa sem ugotovil, da je zaradi aplikacije in povezave s pametni telefoni precej več, kot sorodne analogne naprave, ki sem jih v preteklosti že testiral. Kot prvo mi je bilo všeč, možnost prilagoditve programa lastnim željam in nivoju. Tako sem videl, da imam boljše razvite izdišne mišice in se moram posvetiti treningu vdišnih mišic. Ker imam rad statistiko in analitiko mi je zelo všeč tudi možnost spremljanja napredka. Aplikacija je dobro zastavljena in je enostavno uporabna. Koristnost AirOFita vidim predvsem v treh stvareh. Kot prvo je ciljno treniranje želenih dihalnih mišic in popolna prilagoditev programa svojim željam ne glede ali gre za začetnika ali zelo izkušenega na področju dihanja. Kot drugo je primerna, za začetnike, ki se komaj učijo pravilnega dihanja in lahko tudi brez aplikacije samo z analogno nastavitvijo težavnostne stopnje natrenirajo mišice. To pride v poštev med vsakodnevnimi aktivnostmi kot so gledanje TV, igranje šaha, brskanje po računalniku,… Aplikacija pa služi tudi kot motivator za redni trening, saj nas opomni, da je čas za trening in nas disciplinira. Priporočal bi ga vsem ljudem, ki si želijo izboljšati dihanje, ne glede na njihovo znanje. Primeren je za vse športnike, še posebej pa za potapljače na vdih in podvodne lovce, ki morajo dihanje obvladati do potankosti. Koristen pa je tudi za ljudi, ki imajo težave z dihali, saj bo s treningom dihanje postalo bolj zavedno, kontrolirano in boljše, kar bo imelo pozitiven učinek na zdravje.

Jure Daić
slovenski državni rekorder in prvak v potapljanju na vdih

Mia Krampl

Airofit PRO redno uporabljam zadnja 2 meseca. Moč mojega vdiha in izdiha se je povečala. Všeč mi je, da lahko sam, s pomočjo aplikacije, testiraš napredek in primerjaš rezultate različnih delov dneva (zjutraj, po treningu, pred spanjem…) Pri plezanju ima globoko in konstantno dihanje velik pomen. Po uporabi Airofita pred treningom, se med plezanjem lažje osredotočim na ritem dihanja. Uporaba s pomočjo aplikacije na telefonu je zelo preprosta in vse skupaj izpade bolj kot zabavna igra kot pa dihalne vaje!

Mia Krampl
atletinja

Benjamin Lah

Kot vrhunski športnik, Ju-Jitsu borec, sem zelo aktiven in imam natrpan urnik treningov. Zaradi pomanjkanja časa rad izkoristim vsako priložnost, da lahko nadgradim svoj trenažni proces. Z napravo AIROFIT, ki mi dejansko vzame samo 10-15 min dnevno, znatno izboljšujem svoje respiratorne zmožnosti, hkrati pa je regeneracija krajša. Uporabljam ga zadnjih 14 dni in v tem kratkem času se je stanje pljučne kapacitete in osebno počutje do dobra izboljšalo. Navdušen sem nad preprostostjo uporabe Airofita, aplikacije preko telefona, ki naredi vsak trening z napravo zelo zanimiv. Prve spremembe sem začel opažati po 14ih dneh uporabe, na pripravah Ju-Jitsu reprezentance Slovenije, kjer imamo intenzivnost treningov zelo visoko. Vsak del treninga sem čakal tisti neprijetni občutek pri dihanju, kjer enostavno ne zmorem več oz se telo upočasni, ampak tega občutka ni in ni bilo. Močno sem prepričan, da izvajanje vaj z Airofitom definitivno pomaga pri moji pripravljenosti ter boljšemu trenažnemu procesu.

Benjamin Lah
profesionalni Ju-Jitsu borec / FOTO: Rok Šuster

Filip Flisar

Do Airofita sem prišel naključno zaradi zdravstvenih težav s pljuči in zdaj, ko ga redno uporabljam mi je zelo žal, da ga nisem poznal in uporabljal med športno kariero, ker so rezultati res dobri!

Filip Flisar

2. Regeneracija z icebin 

icebein
Šport je neke vrste namerno povzročen stres, čigar cilj je izboljšati napredke treninga. A prav tako kot dobro načrtovan trening, ima v celotnem procesu pomembno vlogo tudi regeneracija.

Icebein ima cilj športnikom ponuditi najboljše možno regeneracijsko okrevanje po treningih in tekmovanjih.

Zato so razvili hladilni regeneracijski sistem. To je edinstveni regeneracijski sistem kateri vam omogoča doseči višje zmogljivosti, s tem da skrajša čas regeneracije in omogoča bolj kakovostne treninge.

3. Regeneracija Z NOVAFON

NOVAFON POWER ponuja široko paleto intenzivnosti – od zelo nežne do zelo močne.

Zaradi močnejših vibracij je NOVAFON POWER še posebej primeren za lajšanje večjih mišičnih sklepnih težav. Poleg fizioterapije se veliko uporablja tudi v športni terapiji. Ustvarjene vibracije so zaradi večje amplitude nihanja močnejše in prodirajo še globlje v tkivo.

 

 

 • Širok razpon intenzivnosti.
 • Baterija – 3,5-urna življenjska doba baterije pri neprekinjeni uporabi.
 • Različne možnosti prijema in držanja, intuitivno upravljanje z eno roko.
 • Enostavna zamenjava nastavka: inteligentni vtični sistem za pritrditev nastavkov.
 • Izdelano v Nemčiji.
 • Certificiran medicinski izdelek.