Izdelki za športnike

Naprave in pripomočki samo priznanih in vrhunskih blagovnih znamk,  namenjene različnim terapijam za profesionalne in rekreativne športnike.

Terapije pred in po treningih so učinkovita preventiva pred poškodbami, hkrati pa pomagajo pri izboljšanju forme športnika.
Terapije po poškodbah pospešujjeo celjenje in imajo protivnetni ter protibolečinski učinek.

  Večina naprav in pripomočkov je primerna za samostojno uporabo doma.
Ekipa SEMOS vam je na voljo za izobraževanje, s tehnično pomočjo in zanesljivim servisom, kar omogočajo 25 letne izkušnje.

Košarkarska zveza Slovenije

Brez podjetja Semos in njihovih kvalitetnih aparatur si skoraj ne predstavljamo delovanja vseh slovenskih košarkarskih reprezentanc mlajših starostnih kategorij. Regeneracija in rehabilitacija sta dve ključni komponenti, brez katerih današnjih uspehov kot sta srebrna medalja deklet U20 leta 2017 in bronasta medalja fantov U18 leta 2019 ne bi bilo. Turnirji naših reprezentanc na evropskih prvenstvih so zelo naporni, ker se tekme igrajo vsakodnevno. Zato se Semosu zahvaljujem za sodelovanje do zdaj in upam, da bomo tako dobro sodelovali tudi v prihodnje.

Mirko Jurjavčič
Vodja reprezentanc mlajših starostnih kategorij / Košarkarska zveza Slovenije

Košarkarska zveza Slovenije

Uporaba aparatov Skanlab NG in K-LASER CUBE je izrednega pomena kadar je med tekmami malo časa za regeneracijo ter je vsaka ura pomembna. Spodbujanje hitrejše regeneracije ter takojšnja sprostitev mišic je nujna na velikih tekmovanjih. Uporaba obeh naprav v kombinaciji z manualno terapijo je ena od ključnih prednosti naših terapevtov, ki so pomagali našim fantom do zgodovinskega evropskega naslova. Brez njih in njihovih pripomočkov ne bi šlo.

Marko Milič