ESTETIKA IN DERMATOLOGIJA

V spodnji ponudbi so vključeni aparati in pripomočki priznanih blagovnih znamk, ki preverjeno dajejo učinkovite rezultate.
Več kot 25 let izkušenj delovanja na tem področju še kako pomaga pri tem, da vam lahko vedno zagotovimo vrhunski izdelek, vso tehnično podporo, osebno svetovanje in izobraževanje o izdelkih in njihovi uporabi ter celostne poprodajne aktivnosti, vključno z zanesljivim servisom vseh naših naprav.

Košarkarska zveza Slovenije

Brez podjetja Semos in njihovih kvalitetnih aparatur si skoraj ne predstavljamo delovanja vseh slovenskih košarkarskih reprezentanc mlajših starostnih kategorij. Regeneracija in rehabilitacija sta dve ključni komponenti, brez katerih današnjih uspehov kot sta srebrna medalja deklet U20 leta 2017 in bronasta medalja fantov U18 leta 2019 ne bi bilo. Turnirji naših reprezentanc na evropskih prvenstvih so zelo naporni, ker se tekme igrajo vsakodnevno. Zato se Semosu zahvaljujem za sodelovanje do zdaj in upam, da bomo tako dobro sodelovali tudi v prihodnje.

Mirko Jurjavčič
Vodja reprezentanc mlajših starostnih kategorij / Košarkarska zveza Slovenije

Jana Gams

Minilo je že eno leto odkar v našem centru za veterinarsko rehabilitacijo in hidroterapijo Dogs4motion uporabljamo K-laser Cube 4 Vet 2.0. S tem aparatom sem se prvič srečala med lastno prakso na kliniki v Belgiji, danes pa nam poleg podvodne steze za hidroterapijo predstavlja nepogrešljiv del opreme za izvajanje veterinarske fizioterapije. Uporabljamo ga za zmanjšanje vnetja, bolečin in pospešitev celjenja po operacijah, ob poškodbah, mišičnih napetostih ter akutnih ali kroničnih stanjih kot so težave s kolki, hrbtenico ali ostalimi sklepi. V enem letu sva s sodelavko Evo s pomočjo K-laser Cube 4 Vet 2.0 izvedli 3083 laserskih terapij, kar je skupaj naneslo 113,5 ur delovanja.

Jana Gams

Tatjana Jeglič

Od kar vodim svojo zasebno kliniko nabavljam tako terapevtski material, potrošni material kot tudi terapevtske aparature pri podjetju Semos. To podjetje odlikuje odprto razmišljanje in široka ponudba materialov najvišje kakovosti. Prav tako so izjemno ažurni pri dobavi le teh in nudijo strokovno podporo ter servis. Če iščete novosti, kvaliteto in podporo, potem je podjetje Semos pravo za vas!

Tatjana Jeglič
dipl.fizioterapevtka, IBITA Basic Course Instructor / Center Fizioterapije Ljubljana

Damjan Justinek

Redna uporaba HiToP HTEMS elektro stimulacije je zelo uspešna terapija pri lajšanju simptomov diabetične polinevropatije! (mravljinčenje, gluhost in bolečino).

Damjan Justinek
dr. med., spec. int. med. / CSB - Center za sladkorno bolezen

Košarkarska zveza Slovenije

Uporaba aparatov Skanlab NG in K-LASER CUBE je izrednega pomena kadar je med tekmami malo časa za regeneracijo ter je vsaka ura pomembna. Spodbujanje hitrejše regeneracije ter takojšnja sprostitev mišic je nujna na velikih tekmovanjih. Uporaba obeh naprav v kombinaciji z manualno terapijo je ena od ključnih prednosti naših terapevtov, ki so pomagali našim fantom do zgodovinskega evropskega naslova. Brez njih in njihovih pripomočkov ne bi šlo.

Marko Milič