Sensbalance plošča

SENSBALANCE FITNES PLOŠČA

Novi, interaktivni del vadbene opreme z namensko vadbeno programsko opremo in merilno programsko opremo, je enostaven za uporabo in zanimiv igralni pripomoček za trening. .

V stoječem položaju tako trenirate ravnovesje, odzivno moč in koordinacijo. Za fitnes, preventivo in terapijo.

Opis

SENSBALANCE FITNES PLOŠČA

SENSAMOVE – Kvaliteta svobodnega gibanja

Novi, interaktivni del vadbene opreme z namensko vadbeno programsko opremo, merilno programsko opremo, ki je preprosta za razumevanje, ter zanimiva igralna programska oprema. V stoječem položaju tako trenirate ravnovesje, odzivno moč in koordinacijo. Za fitnes, preventivo in terapijo.

  • Sensbalance Fitnes plošča

Na nagibni fitnes plošči se vaje izvajajo v stoječem položaju, z oprijemalom, ki zagotavlja varnost. Kontrole za nadziranje so v višini oči in se uporabljajo z zaslonom na dotik. Izvajajo se vaje za gležnje, kolena, noge, boke in hrbtenico ter s tem trenirate odzivno moč, držo, koordinacijo, stabilnost in ravnotežje.

  • Sensbalance igralna programska oprema

Sensbalance igralna programska oprema doda element igre k vadbi. V trenutku postane vadba zanimiva. Pogosto dolgočasni fitnes in terapevtski vadbi doda popolnoma novo dimenzijo. Rezultat vadbe lahko spremljate na zaslonu. Zanimive stopnje igre izzovejo in spodbudijo uporabnika, da izvaja vaje določenih predelov. Užitek igre in zadovoljstvo pri doseganju sledečih si stopenj ima pozitiven vpliv na pogostost, vztrajnost in učinek vadbe, ki lahko poteka individualno ali v skupini.

  • Sensbalance Merilna & vadbena programska oprema

Senzorji zaznajo nagib plošče, sedišča stola in blazine. Sansbalance Merilna & vadbena programska oprema prikaže te rezultate na zaslonu med vadbo ali takoj po vadbi. Zaradi rezultata z vizualnim odzivom postane vadba bolj razumljiv, vadba ravnotežja in telesne stabilnosti pa interaktivna in tako bolj učinkovita.

  • Dodatki programske opreme

Zbirki programske opreme bodo dodane zanimive igre, različne vadbe in funkcionalne analize ter programska oprema, ki redno poroča rezultate, tako da neprestano zadovoljuje raznolike potrebe uporabnika.

Sensamove je mlado, dinamično in inovativno podjetje, ki razvija in proizvaja interaktivno vadbeno opremo. Sensamove želi spodbuditi vadbo tako, da jo naredi bolj zabavno, zanimivo in z lahko merljivimi rezultati.

 

Absolutna minimalna ločljivost 1024×600;

Priporočljiva ločljivost 1280×726 / 1280×800 ali več;

Grafična kartica min. DirectX 9 in 128MB spomina;

USB konektor, miška, tipkovnica;

Procesor (CPU) Dual-core 1,5GHz ali Single core 2,5GHz;

Notranji spomin 1GB za Windows XP in 2GB za Windows Vista in Windows 7;

Trdi disk od 25-50MB prostora za spomin in 100MB do 2GB za shranjevanje podatkov;

Podpira Windows XP, Windows Vista, Windows 7;

NE podpira Windows 95/98/ME/2000, Linux, Apple Mac OSX ali starejših sistemov.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta terapije

Ravnotežje, koordinacija

Trenutno še ni nobenega mnenja.