Kynett PRO

1.249,00

Inovativen in učinkovit način treninga! S prostimi utežmi, kot so dumbbell, barbell in kettlebell uteži, v glavnem trenirate koncentrično. To pomeni, da z mišicami dvigujete težo. S Kynett PRO občutite tako koncentrični kot tudi ekscentrični odpor.

 

Zaradi hitro vrtljivega vztrajnika bo Kynett PRO potegnil nazaj prav tako kot jo-jo, ko boste nehali vleči. Bolj ko boste vlekli vrvico, močneje bo vztrajnik nato potegnil nazaj. Pospeševanje vztrajnika boste morali upočasniti. Posledično trenirate ne le pri vlečenju (pospeševanju) vztrajnika, temveč tudi pri njegovem odvzemu pospeška. To ustvarja ekscentrično odpornost, za katero je bilo znanstveno dokazano, da je izjemno učinkovita pri gradnji močnih mišic in rehabilitaciji poškodb.

 

Kynett PRO je izdelan iz trajnih in trpežnih materialov in omogoča trdno nastavitev na steno. Ker je Kynett PRO nastavljiv na različnih višinah, je možnosti nešteto. S tem inovativnim načinom treninga je mogoče trenirati vse mišične skupine, ki potrebujejo manj kot 1,5 kvadratnega metra prostora!

 

Ni na zalogi

Opis

Neodvisna od gravitacije
Uteži so težke, ker jih gravitacija potegne proti zemlji. Zato lahko mišice trenirate le v eno smer, torej v nasprotju z gravitacijo. Obstaja pa veliko mišic in gibov, ki jih ni mogoče trenirati v tej smeri. Samo pomislite na vodoravne gibe, kot sta forhend in bekhend pri igranju tenisa, direkt pri boksu ali preprosto metanje žoge. Zato je Kynett PRO primeren za številne ciljne skupine, kot so vrhunski športi, rehabilitacija, fizioterapija, osebni trening, fitnes in športno-specifični trening. Vse mišične skupine je mogoče trenirati (ekscentrično), tako lahkotno kot intenzivno, in tudi s hitrostjo in na moč.

 

Bi radi prebrali, kaj znanost pravi o ekscentričnem treningu? Preberite tukaj!

 

Diski za upor
Teža upora je določena s pomočjo diskov za upor. Kynett PRO je standardno dobavljen z dvema diskoma debeline 4 milimetrov in omogoča možnost, da trenirate z večjim uporom, kot je to pri Kynett ONE. Diski za upor 6 in 8 milimetrov so združljivi s Kynett PRO!

 

Vse naše cene vključujejo 22 % DDV

 

Kaj je vključeno?

Kynett PRO vključuje:

 

pritrdila za v steno, vključno s pritrdilnim materialom/kompletom z vijaki,

2 x diska za upor debeline 4 mm,

večnamenski ročaj,

manšeto za gleženj,

crossfit držala,

2,5-metrski jermen,

prilagodljiv jermen,

vponko,

potrdilo o pristnosti,

navodilo za uporabo.

Dodatne informacije

Teža 0.000000 kg
Blagovna znamka

Vrsta izdelka

Trenutno še ni nobenega mnenja.