Kynett ONE s stenskim nosilcem

699,00

Inovativen in učinkovit način treninga! Z ohlapnimi utežmi, kot so dumbbell, barbell in kettlebell uteži, trenirate predvsem koncentrično. To pomeni, da uporabljate mišice za dvigovanje teže. S Kynett ONE izkusite tako koncentrični kot ekscentrični upor.

Zaradi hitro vrtljivega vztrajnika se bo tudi Kynett ONE po vašem vlečnem gibanju umaknil, kot se umakne jo-jo. Bolj močno boste vlekli vrvico, močneje vas bo vztrajnik nato potegnil nazaj. Morali boste upočasniti umik jo-jo-ja. Zato ne trenirate le pri vlečenju, ampak tudi pri zaviranju. To povzroča ekscentrični upor, za katerega je bilo znanstveno dokazano, da je izjemno učinkovit pri izgradnji močnih mišic in pri sanaciji poškodb.

Prihranek prostora in stroškov
Zahvaljujoč kompaktni in trpežni zasnovi Kynett ONE ne zavzame skoraj nič prostora. Ta inovativen način treninga omogoča možnost vadbe vseh mišičnih skupin v območju do 1,5 metra. To odpravlja potrebo po najemu ali nakupu drage opreme za fitnes, dumbbell uteži in velikih prostorov. Kynett ONE je opremljen z robustnim ohišjem in materialom za pritrditev, tako da lahko trenirate kjerkoli in kadarkoli hočete!

Opis

Neodvisna od gravitacije
Prosta utež je težka, ker jo gravitacija potegne proti zemlji. Zato lahko mišice trenirate le v eno smer, torej v nasprotju z gravitacijo. Obstaja pa veliko mišic in gibov, ki jih ni mogoče trenirati v tej smeri. Pomislite na vodoravne gibe, kot sta forhend in bekhend pri igranju tenisa, direkt pri boksu ali preprosto metanje žoge. Zato je Kynett ONE primeren za številne ciljne skupine, kot so vrhunski športi, rehabilitacija, fizioterapija, osebni trening, fitnes in športno-specifični trening. Vse mišične skupine je mogoče trenirati (ekscentrično), tako lahkotno kot intenzivno, in tudi s hitrostjo in na moč.

Diski za upor
Teža upora je določena s pomočjo diskov za upor. Kynett ONE je standardno dobavljen z dvema diskoma debeline 3 mm. Uporabite lahko tudi lažje odporne diske debeline 2 mm ali težje diske debeline 4 mm. Diske je mogoče kombinirati, vendar je trenirati mogoče tudi z enim diskom. To vam omogoča, da določite intenzivnost vašega treninga!

Kynett ONE – Postanite boljši hitreje
Stenski nosilec ONE se lahko varno vgradi v betonske ali opečne zidove.

 

Vse naše cene vključujejo 22 % DDV

Kaj je vključeno?

Kynett ONE bomo dostavili z:

 

 • robustno torbico,
 • univerzalnim nosilcem,
 • 2 x 3 mm diskoma,
 • 2 x jermenoma,
 • večnamenskim ročajem,
 • manšeto za gleženj
 • 2,5-metrskim jermenom,
 • prilagodljivim jermenom,
 • vponko,
 • potrdilom o pristnosti,
 • navodilom za uporabo.
 • stenski nosilcec

 

Vaje

Tu je nekaj naših najljubših vaj. Možnosti je neskončno in s Kynett ONE lahko trenirate vsako mišično skupino!

Vas zanimajo vse vaje? Kliknite tukaj!

 

Dodatne informacije

Teža 0.000000 kg
Blagovna znamka

Vrsta izdelka

DODATNE INFORMACIJE

Vključeno Robustna torbica, vzmetni nosilec, dva pritrdilna jermena,

večnamenski ročaj, manšeta za gleženj, kavelj za vponko.

Diska 2 x 3 mm
Dolžina 520 mm
Širina 400 mm
Višina 125 mm
Skupna teža pribl. 6 kg
Dodatki k produktu Kynett ONE, Kynett ONE s stenskim nosilcem
Trenutno še ni nobenega mnenja.