Kinevia: Kinetec Kinevia in Kinetec Kinevia Duo

KINEVIA – INTELIGENTNI SISTEM ZA TERAPIJO.

Kinevia vam pomaga pri terapevtski vadbi od manjših do večjih fizičnih okvar.

Inteligentna vadbena enota na udoben in varen način podpira vašo individualno terapevtsko vadbo. 

Vadite lahko doma, na invalidskem vozičku ali na stolu.

Kinevia je na voljo v dveh različicah in sicer KINETEC KINEVIJA za vadbo spodnjih okončin in KINETEC KINEVIA DUO, ki v vadbo poleg spodnjih okončin vključuje tudi zgornje ude.

Obe napravi sta primerni za vadbo pasivnih, aktivno asistiranih in aktivih vaj z obremenitvijo.

Opis

KINEVIA – INTELIGENTNI SISTEM ZA TERAPIJO.

Kinevia vam pomaga pri terapevtski vadbi od manjših do večjih fizičnih okvar. Inteligentna vadbena enota na udoben in varen način podpira vašo individualno terapevtsko vadbo. Vadite lahko doma, na invalidskem vozičku ali na stolu.

  • Pasivni trening

Motorični pogon
Blaga pasivna mobilizacija vaših mišic in sklepov, naprimer za fazo ogrevanja. Spazmi in napetosti se omilijo in zmanjšajo.

  • Blag trening

Motorična asistenca
Specifična pomoč motorja pri treningu. Na ta način lahkouporabljate mišice z najšibkejšo mišično močjo.

  • Aktivni trening

Mišična moč
Odvisno od cilja, ki ga želite doseči, lahko prilagodite upor na pedalih, da bi dosegli svoje cilje terapije.

  • Simetrični trening

Program enote vas samodejno podpira s prikazom simetrije pri sočasnem treniranju na obeh straneh telesa. Na ta način lahko korigirate primanjkljaj na eni strani.

KINEVIA PRINCIPI:

  • Visoka stopnja prilagodljivosti uporabe

Oblikovali smo enote za trening, ki se popolno prilagajajo vašim potrebam. Standardni model vključuje širok spekter možnih nastavitev. Aplikacije za uporabo so virtualno neomejene.

  • Visokokakovostni materiali

Uporabili smo samo visoko kakovostne in vzdržljive materiale. Ogrodje in oporniki za noge so narejeni iz nerjavečega jekla in eleganten zaslon na dotik iz eloksiranega aluminija. In seveda, vsi elementi Kinevia so bili skrbno izdelani in izoblikovani.

  • Estetsko oblikovan

Veseli boste, da bo Kinevia postala del vašega vsakodnevnega življenja. Ne samo da bo dodala posebne trenutke v vaše vsakodnevno življenje, je tudi paša za oči. Čiste linije, funkcionalni dizajn – skoraj se lahko kvalificira kot pohištvo.

ZAKAJ KINEVIA?

  • Nesvetleč in velik meni ter robustna zaslonska površina

7-inčni barvni zaslon na dotik omogoča popoln pregled. Odličen barvni kontrast in velikost pisave zagotavljata najboljšo berljivost. Robustno ohišje, izdelano iz aluminija, in čvrsta površina zaslona sta izmerno trdna, kar zagotavlja večletno zanesljivost.

  • Popolna enostavnost uporabe in optimalne ključne smernice

Uživajte v super enostavni kontroli vaše Kinevie in v preprosti navigaciji po meniju. Velika operativna polja so varna za uporabo. Poleg tega signalni toni zagotavljajo varnost.

  • Rezultati vašega treninga so vedno vidni

Za vas pomembni rezultati treningov so jasno prikazani s pritiskom na gumb: prevožena razdalja, simetrija, porabljene kalorije, srčni utrip, uporaba lastne mišične moči. S pomočjo te statistike lahko analizirate daljše vadbeno obdobje. Te podatke lahko preprosto prenesete na domači računalnik ali prenosni računalnik preko USB vhoda. Ne samo vi, ampak tudi vaš zdravnik ali terapevt bosta presenečena, kako enostavno je analizirati vaše terapevtske treninge in dosežke.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta terapije

Pasivno razgibavanje Kinetec

Trenutno še ni nobenega mnenja.