Kinetec Kooler – enota za hlajenje ali gretje

NOVO NA TRGU – TOPLA IN HLADNA TERAPIJA V ENEM!

DELUJE BREZ LEDA!

Kinetec Kooler je neprekinjen sistem tople in hladne terapije. Idealen je za vse stroke, v katerih se uporablja ogrevanje in hlajenje določenih delov telesa. Majhen in lahko prenosljiv.

Opis

INOVACIJA – TOPLA IN HLADNA TERAPIJA V ENEM!Kinetec Kooler logo

DELUJE BREZ LEDA!

 

Kinetec Kooler, neprekinjen sistem tople in hladne terapije je idealen za vse stroke, v katerih se uporablja ogrevanje in hlajenje določenih delov telesa.

Kinetec Kooler™ je lahek, prenosen, primeren za klinike in uporabo na domu. Zalajšanje bolečin, zdravljenje poškodb inokrevanje po operacijah.

  • Profesionalen in natančen sistem terapije

Vsi strokovnjaki se zavedajo, da je za pacienta pomembno, da dobi ustrezna navodila in personalizirane terapevtske napotke glede uporabe, trajanja in pogostosti terapije. S KINETEC KOOLERTM zdravljenje popolnoma prilagodite svojim potrebam, saj omogoča 20 temperaturnih stopenj za natančno toplotno terapijo.

  • Toplotna in hladilna terapija v eni napravi

KINETEC KOOLER je idealen pripomoček za vse, ki uporabljajo toplotne in hladilne terapije. Lahek, prenosen in po dostopni ceni je idealna rešitev za uporabo v ambulanti ali doma – za blažitev bolečin, zdravljenje poškodb ali okrevanje po operaciji.

  • Izredno priročen – brez uporabe ledu

KINETEC KOOLER ne zahteva uporabe ledu. Še bolje, deluje s samo 60 ml destilirane vode, zato je zelo priročen in tako rekoč ne zahteva vzdrževanja.

  • Nastavljiva temperatura

Naprava se ponaša z 20-imi temperaturnimi stopnjami (10-imi hladnimi in 10-imi toplimi), kar strokovnjakom omogoča, da predpišejo specifično trajanje terapije, intervale in temperaturne stopnje za maksimalen zdravilni učinek.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta terapije

Hladilno grelna terapija

Trenutno še ni nobenega mnenja.