Gloreha Aria

GLOREHA ARIA

Gloreha Aria je senzorno zasnovana terapevtska naprava, namenjena za rehabilitacijo oslabelega zgornjega uda oseb z nevrološkimi motnjami in obolenji (možganska kap, nezgodna možganska poškodba, multipla skleroza, Parkinsonova bolezen, ALS, poškodbo hrbtenjače …) ter ortopedskimi težavami (po operaciji karpalnega kanala, poškodbe zapestja in prstov, opekline, kompleksni regionalni bolečinski sindrom …).

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta terapije

Nevrofizioterapija

Opis

Gloreha Aria je senzorno zasnovana terapevtska naprava, namenjena za rehabilitacijo oslabelega zgornjega uda oseb z nevrološkimi motnjami in obolenji (možganska kap, nezgodna možganska poškodba, multipla skleroza, Parkinsonova bolezen, ALS, poškodbo hrbtenjače …) ter ortopedskimi težavami (po operaciji karpalnega kanala, poškodbe zapestja in prstov, opekline, kompleksni regionalni bolečinski sindrom …). Gloreha Aria ponuja posebne programe, ki posameznikom pomagajo pri premikanju roke, zapestja in prstov. Terapevti lahko prilagodijo terapijo tako, da se osredotočijo na dotično motorično nalogo.

Gloreha Aria je opremljena s senzorji*, ki zaznajo premike v prostoru: programska oprema procesira ta gibanja in jih prikaže na zaslonu. Posamezniki lahko izvajajo motivacijske in zahtevne igre. Na podlagi predstave posameznika, se stopnje težavnosti samodejno prilagajajo glede na njegovo sposobnost. Dinamična podpora delno ali v celoti odvzame težo zgornjega uda posameznika, ki je prosto v zraku od zapestja naprej. Ergonomična oblika mize in samodejna nastavitev višine delovne površine optimizirajo položaj posameznika.
Integrirani zaslon na dotik omogoča uporabniku prijazno nadzorno ploščo za terapevte in intuitiven vmesnik povratne informacije vadeči osebi.

Radial / ulnar deviation Radial / ulnar deviation
Flexion / extension Flexion / extension
Pronation / supination Pronation / supination
Opening / closing fingers Opening / closing fingers
Up / Down Up / Down
Left / Right Left / Right
Back / forth Back / forth

 

Trenutno še ni nobenega mnenja.