ENOTA ZA HLAJENJE ALI GRETJE KINETEC KOOLER (Za najem)

Kinetec Kooler™ je zmogljiva in praktična naprava za lajšanje bolečin, ki s pomočjo termoelektrične tehnologije omogoča grelno in hladilno terapijo kjerkoli in kadarkoli jo potrebujete, brez uporabe ledu. Naša tehnologija zadovoljuje vaše jasne neizpolnjene klinične potrebe – varna, učinkovita in lokalizirano usmerjena terapija z natančnim uravnavanjem temperature.

Pred naročilom najema naprave obvezno preverite zasedenost želene naprave!

Hvala za razumevanje.

 

Šifra: 540ae6b0f6ac Kategorija:

Opis

INOVACIJA – TOPLA IN HLADNA TERAPIJA V ENEM!

DELUJE BREZ LEDA!

Kinetec Kooler, neprekinjen sistem tople in hladne terapije, je idealen za vse stroke, v katerih se uporablja ogrevanje in hlajenje določenih delov telesa.

Kinetec Kooler™ je lahek, prenosen, primeren za klinike in uporabo na domu.

Odličen je za lajšanje bolečin, zdravljenje poškodb in okrevanje po operacijah.

  • Profesionalen in natančen sistem terapije

Vsi strokovnjaki se zavedajo, da je za pacienta pomembno, da dobi ustrezna navodila in personalizirane terapevtske napotke glede uporabe, trajanja in pogostosti terapije. S KINETEC KOOLERTM zdravljenje popolnoma prilagodite svojim potrebam, saj omogoča 20 temperaturnih stopenj za natančno toplotno terapijo.

  • Toplotna in hladilna terapija v eni napravi

KINETEC KOOLER je idealen pripomoček za vse, ki uporabljajo toplotne in hladilne terapije. Lahek, prenosen in po dostopni ceni je idealna rešitev za uporabo v ambulanti ali doma – za blažitev bolečin, zdravljenje poškodb ali okrevanje po operaciji.

  • Izredno priročen – brez uporabe ledu

KINETEC KOOLER ne zahteva uporabe ledu. Še bolje, deluje s samo 60 ml destilirane vode, zato je zelo priročen in tako rekoč ne zahteva vzdrževanja.

  • Nastavljiva temperatura

Naprava se ponaša z 20-imi temperaturnimi stopnjami (10-imi hladnimi in 10-imi toplimi), kar strokovnjakom omogoča, da predpišejo specifično trajanje terapije, intervale in temperaturne stopnje za maksimalen zdravilni učinek.

Dodatne informacije

Najem-aparata

14 dni, 1 teden

Blagovna znamka

Vrsta terapije

Hladilno grelna terapija

Trenutno še ni nobenega mnenja.