ENOTA ZA HLAJENJE ALI GRETJE KINETEC KOOLER (Za najem)

50,0075,00

Kinetec Kooler™ je zmogljiva in praktična naprava za lajšanje bolečin, ki s pomočjo termoelektrične tehnologije omogoča grelno in hladilno terapijo kjerkoli in kadarkoli jo potrebujete, brez uporabe ledu. Naša tehnologija zadovoljuje vaše jasne neizpolnjene klinične potrebe – varna, učinkovita in lokalizirano usmerjena terapija z natančnim uravnavanjem temperature.

Pred naročilom najema naprave obvezno preverite zasedenost želene naprave!

Hvala za razumevanje.

 

Šifra: 540ae6b0f6ac Kategorija:

Opis

INOVACIJA – TOPLA IN HLADNA TERAPIJA V ENEM!

DELUJE BREZ LEDA!

Kinetec Kooler, neprekinjen sistem tople in hladne terapije, je idealen za vse stroke, v katerih se uporablja ogrevanje in hlajenje določenih delov telesa.

Kinetec Kooler™ je lahek, prenosen, primeren za klinike in uporabo na domu.

Odličen je za lajšanje bolečin, zdravljenje poškodb in okrevanje po operacijah.

  • Profesionalen in natančen sistem terapije

Vsi strokovnjaki se zavedajo, da je za pacienta pomembno, da dobi ustrezna navodila in personalizirane terapevtske napotke glede uporabe, trajanja in pogostosti terapije. S KINETEC KOOLERTM zdravljenje popolnoma prilagodite svojim potrebam, saj omogoča 20 temperaturnih stopenj za natančno toplotno terapijo.

  • Toplotna in hladilna terapija v eni napravi

KINETEC KOOLER je idealen pripomoček za vse, ki uporabljajo toplotne in hladilne terapije. Lahek, prenosen in po dostopni ceni je idealna rešitev za uporabo v ambulanti ali doma – za blažitev bolečin, zdravljenje poškodb ali okrevanje po operaciji.

  • Izredno priročen – brez uporabe ledu

KINETEC KOOLER ne zahteva uporabe ledu. Še bolje, deluje s samo 60 ml destilirane vode, zato je zelo priročen in tako rekoč ne zahteva vzdrževanja.

  • Nastavljiva temperatura

Naprava se ponaša z 20-imi temperaturnimi stopnjami (10-imi hladnimi in 10-imi toplimi), kar strokovnjakom omogoča, da predpišejo specifično trajanje terapije, intervale in temperaturne stopnje za maksimalen zdravilni učinek.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta terapije

Hladilno grelna terapija

Indikacije in kontraindikacije

Hlajenje ali krioterapijo uporabljamo pri svežih poškodbah kot so zvini, udarci, natrganine, otekline

Gretje pa pri starejših bolezenskih stanjih kot so obrabe, kronična vnetja, degenerativna stanja.

Trenutno še ni nobenega mnenja.