Dragi fizioteravti.

Za vas smo v teh “corona” časih, ki so za vas polni izzivov, pripravili POSEBNO PONUDBO, ki velja do konca leta 2020: 10 % POPUST na izbrane aparate, ki omogočajo varnejšo uporabo.

Na tej povezavi smo zbrali vse pripomočke, ki jih fizioterapevti v teh dneh potrebujete v še izdatnejših količinah, saj zagotavljajo čistočo in higieno.

Spodaj pa najdete aparate, ki nudijo za trenutne razmere zelo varno terapijo.

 

Aparat 1: HiToP 1 TOUCH

Hitop 1 touch je aparat za elektro terapijo, s katerim v telo vnesemo bistveno večjo energijo.

Posledično je učinek hitrejši in bolj efektiven, kot z klasičnimi elektro aparati kot so; tens, DD, IF,…

Uporabljamo ga za:

  • mišično stimulacijo
  • regeneracijo,
  • protibolečinsko terapijo
  • protivnetno terapijo.

Terapija je za trenutne razmere zelo varna in higienska, saj se pri terapiji ne uporabljajo gobice, temveč samo elektrode, ki so neposredno nameščene na pacienta z Elbe folijo, ki se po uporabi enostavno razkužijo, folija pa se zavrže.

K-laser aparata

Terapija s K-Laserjem ima fiziološke in biološke učinke.

Pospeši mikrocirkulacijo, spodbuja sintezo kolagena, pospešuje metabolne procese, izboljšuje vaskularne aktivnosti, izboljšuje živčno delovanje in vzpostavlja normalno fiziološko delovanje celic.

Laser torej deluje protibolečinsko, protivnetno in pospešuje regeneracijo tkiva!

Pri obeh terapijah gre za terapije brez dotikanja klienta.

S pomočjo extand optike je terapija še posebej varna saj se uporablja statično in se tako pacienta praktično ne dotikamo!

Veseli bomo vašega povpraševanja, na katerega bomo odgovorili s ponudbo, z upoštevanim 10 % popustom.

Fizio Ferjan

V fizioterapiji Fizio Ferjan poleg individualnih manualnih terapij, uporabljamo tudi tehnološko napredne metode zdravljenja. Izredno zmogljiv K-Laser nam omogoča hitrejše in učinkovitejše zdravljenje poškodb in bolečin. Z aparati podjetja Semos smo izjemno zadovoljni, kadar je potrebno, poskrbijo za hiter in optimalen servis.

Primož Ferjan, dipl. fizioterapevt

Tatjana Jeglič

Od kar vodim svojo zasebno kliniko nabavljam tako terapevtski material, potrošni material kot tudi terapevtske aparature pri podjetju Semos. To podjetje odlikuje odprto razmišljanje in široka ponudba materialov najvišje kakovosti. Prav tako so izjemno ažurni pri dobavi le teh in nudijo strokovno podporo ter servis. Če iščete novosti, kvaliteto in podporo, potem je podjetje Semos pravo za vas!

Tatjana Jeglič
dipl.fizioterapevtka, IBITA Basic Course Instructor / Center Fizioterapije Ljubljana

Damjan Justinek

Redna uporaba HiToP HTEMS elektro stimulacije je zelo uspešna terapija pri lajšanju simptomov diabetične polinevropatije! (mravljinčenje, gluhost in bolečino).

Damjan Justinek
dr. med., spec. int. med. / CSB - Center za sladkorno bolezen