FIZIOTERAPIJA: pripomočki, ki pomagajo k zagotavljanju čistoče in higiene

Razmere po karanteni so za vas, fizioterapevte, še posebej zahtevne in težke.
Ekipa SEMOS vam je na voljo za vso pomoč, ki vam jo lahko nudimo: z nasveti, informacijami, izdelki …

Da vam olajšamo brskanje po spletni trgovini, smo tukaj, na enem mestu zbrali potrošni material, ki ga boste v tem času potrebovali še v večjih količinah.

Fizio Ferjan

V fizioterapiji Fizio Ferjan poleg individualnih manualnih terapij, uporabljamo tudi tehnološko napredne metode zdravljenja. Izredno zmogljiv K-Laser nam omogoča hitrejše in učinkovitejše zdravljenje poškodb in bolečin. Z aparati podjetja Semos smo izjemno zadovoljni, kadar je potrebno, poskrbijo za hiter in optimalen servis.

Primož Ferjan, dipl. fizioterapevt

Tatjana Jeglič

Od kar vodim svojo zasebno kliniko nabavljam tako terapevtski material, potrošni material kot tudi terapevtske aparature pri podjetju Semos. To podjetje odlikuje odprto razmišljanje in široka ponudba materialov najvišje kakovosti. Prav tako so izjemno ažurni pri dobavi le teh in nudijo strokovno podporo ter servis. Če iščete novosti, kvaliteto in podporo, potem je podjetje Semos pravo za vas!

Tatjana Jeglič
dipl.fizioterapevtka, IBITA Basic Course Instructor / Center Fizioterapije Ljubljana

Damjan Justinek

Redna uporaba HiToP HTEMS elektro stimulacije je zelo uspešna terapija pri lajšanju simptomov diabetične polinevropatije! (mravljinčenje, gluhost in bolečino).

Damjan Justinek
dr. med., spec. int. med. / CSB - Center za sladkorno bolezen